Bilanț cutremurător! Prima țară din lume care a înregistrat peste 2000 de decese în doar 24 de ore, din cauza coronavirusului

Statele Unite au devenit prima ţară din lume care a înregistrat peste 2.000 de decese din cauza coronavirusului într-o singură zi, după ce în ultimele 24 de ore au fost raportate 2.108, potrivit datelor de la universitatea Johns Hopkins.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Statele Unite au devenit prima ţară din lume care a înregistrat peste 2.000 de decese din cauza coronavirusului într-o singură zi, după ce în ultimele 24 de ore au fost raportate 2.108, potrivit datelor de la universitatea Johns Hopkins.

Numărul total al morţilor este de 18.586, adică foarte aproape de Italia, unde sunt înregistrate 18.849 de decese. SUA au aproape o jumătate de milion de persoane infectate, cu peste 35.000 de cazuri în ultimele 24 de ore.

Epicentrul epidemiei americane este la New York, statul având peste 7.800 de morţi şi peste 160.000 de cazuri pozitive.

Cum poți fi și pozitiv și negativ la coronavirus? Explicațiile bombă ale unui virusolog român

Ion Alexie este virusolog român și lucrează în Las Vegas, acolo unde îngrijește pacienți infectați cu noul coronavirus apărut în China la finele anului 2019. Acesta a oferit explicații uimitoare despre cum un test pozitiv la coronavirus poate deveni negativ în doar două zile.

„Explic de ce la unele persoane un test pozitiv poate deveni negativ în următoarele zile. Arăt o serie de teste care fiecare are o limită de detecție pentru virioni. Primele teste detectează minim 40 de virioni pe ml, al doilea 100 de virioni și al treilea 125.

Citeste si: El este manelistul care îi dă clasă Deliei pe Youtube! Într-o singură săptămână, Cocoș de la Călărași a strâns 7 milioane de vizualizări cu ultima lui piesă FOTO

Citeste si: Panică în showbiz-ul românesc. Ea este prima vedetă infectată cu COVID-19. A fost transportată la spital

Citeste si: Polițiștii din Craiova ”au spart” o petrecere de rromi iar capul familiei a scos cuțitul: ”Vă iau beregata la toți”! VIDEO

fara descriere

Mai jos luăm exemplul unui test care detectează 500 de virioni, îl folosim și noi în Las Vegas, e un test rapid care ne dă rezultatul în 30 de minute. Dacă pacientul are mai mult de 500 de virioni, acest test va fi pozitiv, iar dacă ar avea 400 testul e negativ.

Dacă un om are 600 de virioni, e clar că testul e pozitiv. Dacă peste două zile testez pacientul din nou, eu nu colectez destulă secreție, dacă testul nu e făcut corect, lucrurile se schimbă. Din această cauză un test pozitiv se poate transforma în negativ în câteva zile”, a spus virusologul român.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate