Bilanţul deceselor cauzate de Covid-19 în Brazilia a depăşit 20.000

Bilanţul deceselor cauzate de Covid-19 în Brazilia a depăşit 20.000, după ce joi autorităţile au anunţat 1.188 de victime înregistrate în ultimele 24 de ore, relatează The Guardian.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

coronavirus


In articol:

Joi seară, MInisterul brazilian al Sănătăţii a transmis că numărul total al deceselor înregistrate în cea mai populată ţară din America de Sud este de 20.047.

În plus, 18.508 noi contaminări au fost depistate, aducând totalul la 310.087.

Bilanţul deceselor cauzate de Covid-19 în Brazilia a depăşit 20.000

Brazilia se clasează acum pe locul al treilea între cele mai afectate ţări din lume, după Statele Unite (1,57 milioane de cazuri) şi Rusia (317.554 de cazuri).

Citeste si: Cum arată iubita lui Cătălin Geolgău, bărbatul venit de la Milano în fața căruia au stat drepți 5 polițiști! Blonda i-a dăruit o fetiță musculosului care nu a respectat regulile în timpul pandemiei! FOTO

Citeste si: Mesaj superb al bunicii Mariana către fata lui Cristi Borcea cu Alina: ”La mulți ani binecuvântați, îngerașul nostru drag!”

În ciuda creşterii numărului de contaminări şi de decese, preşedintele Jair Bolsonaro continuă să minimizeze pericolul reprezentat de boală, pe care o caracterizează drept „o mică răceală”.

Bolsonaro a spus joi, cu câteva ore înainte de raportările ministerului, că ameninţarea reprezentată de pandemie a fost exagerată cu „multă propagandă”.

La nivel mondial, de la depistarea noului coronavirus la finalul anului trecut în Wuhan (China), au fost înregistrate peste 5,1 milioane de cazuri şi 332.925 de decese, potrivit datelor Johns Hopkins University.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate