biografie mihai petre
Mihai Petre s-a apucat de dans sportiv de la 8 ani

Vedete

Biografie Mihai Petre: vârstă, carieră, familie. Dansează de 35 de ani

Biografie Mihai Petre. Povestea de viață a dansatorului.

Biografie Mihai Petre. Vezi cu ce se ocupă, cum a început drumul în carieră și ce mai face Mihai Petre.

Biografie Mihai Petre

Mihai Petre s-a născut pe 28 martie 1979, la București. Încă de la vârsta de 8 ani, Mihai a îmbrățișat dansul și arta, iar șase ani mai târziu devine campion național la dans sportiv.

S-a născut într-o familie iubitoare, însă cu neajunsuri, din punct de vedere financiar.

Părinții lui se zbăteau să le ofere o viață cât mai frumoasă lui și surorii sale, Alina. Neajunsurile financiare se revărsau și asupra progresului său sportiv, având multe minusuri în dans, la competiții sau antrenamente. Cu toate astea, părinții au recunoscut talentul fiului său și s-au luptat să-i ofere cele necesare.

biografie mihai petre

Mihai Petre s-a apucat de dans sportiv de la 8 ani

[Sursa foto: https://www.instagram.com/mihaipetreofficial/]

„Î n primul său an, băiatul se antrena în pantofi cu două numere mai mari, pentru a-i avea cât mai multă vreme.

Îi lua de pe undeva, din zona Lipscani, foarte ieftini, și, culmea, nici nu erau pantofi speciali de dans! De multe ori, îi scăpau din picioare, însa nu se lăsa, voia să demonstreze că poate să învețe și să fie cel mai bun în acest domeniu
, a declarat o sursă apropiată a bărbatului. 

Cu sprijinul părinților, devotamentul și talentul pe care îl are, Mihai Petre a început încet, încet să participe la competiții importante de dans, printre care amintim Cupele Europene de specialitate.

În prezent, Mihai Petre este unul dintre cei mai talentați dansatori ai României.

Citește și: Elwira Petre, primele declarații despre al treilea copil! Soția lui Mihai Petre este pregătită să devină mamă din nou: „Un nou membru în familie este binevenit”

În 2012, dansatorul român și-a îndeplinit visul de a avea propria academia de dans, care-i poartă și numele. Școala de dans a primit sute de elevi, care mai de care pasionați de dans sportiv.

biografie mihai petre

Mihai Petre a fost campion național la doar 14 ani

[Sursa foto: https://www.instagram.com/mihaipetreofficial/]

Dansul nu i-a adus doar recunoașterea și succesul de astăzi, ci și o familie unită și deosebită.

De la parteneri de dans, la soț și soție

Mihai Petre și Elwira Duda s-au cunoscut în 2001, când au devenit parteneri de dans și au devenit campioni naționali ai României. Perechea a ajuns în semifinala Cupei Europene de 10 Dansuri, semifinaliști la Campionatul Mondial de 10 Dansuri, finaliști la Cupa Europeană de dansuri și multe altele.

biografie mihai petre

Mihai și Elwira Petre

[Sursa foto: https://www.instagram.com/mihaipetreofficial/]

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Cei doi au început o relație în 2002, iar de atunci au fost de nedespărțit. Mihai Petre și Elwira, dansatoare cu origini poloneze, și-au unit destinele în 2008, alături de 200 de invitați care au luat parte la cunună.

Citește și: Mihai Petre, accidentare teribilă pe pârtie: ”O durere insuportabilă, atât de grav” Ce diagnostic i-au pus medicii? Acum vedeta trebuie să se țină departe de ringul de dans

Astăzi au 21 de ani de relație și se bucură de o viață frumoasă și liniștită.

În 2012 au devenit pentru prima dată părinți, când Elwira a născut-o pe Catinca. Șase ani mai târziu, a venit pe lume Ariana, a doua fetiță a cuplului.

 

surse: viva.ro, kfetele.ro