Biografie Shurubel. Vezi care este numele real al prezentatorului TV
Biografie Shurubel. Vezi care este numele real al prezentatorului TV

Vedete

Cine este Shurubel. Biografie: vârstă, studii, carieră. Vezi care este numele real al prezentatorului TV

Biografie Shurubel. Pe numele său real Andrei Lăcătuș, Shurubel este un om de radio foarte cunoscut în România.

Biografie Shurubel. Pe numele său real Andrei Lăcătuș, Shurubel este un om de radio foarte cunoscut în România. De curând, Shurubel a renunțat însă la radio și a ales să intre în lumea televiziunii.

Biografie Shurubel

Cunoscut de public drept Shurubel, Andrei Lăcătuș s-a născut pe 18 mai 1988, în București. Shurubel și-a descoperit pasiunea pentru radio încă din adolescență, când emitea chiar de pe holurile liceului, colegii săi fiind primii ascultători.

Shurubel a lucrat, timp de zece ani, la posturi consacrate de radio. Între anii 2012-2016, Shurubel a fost prezentator la UTV, iar între 2017 și 2020, a lucrat pentru Virgin Radio.

Citește și: Tulburător! Soția lui Michael Schumacher trăiește ca o prizonieră de 10 ani? Un apropiatul al familiei a spus tot: „A fost cea mai oribilă situație pentru Corinna”

În urmă cu trei ani, Shurubel a decis să renunțe și să înceapă o carieră în televiziune.

Retragerea din radio a fost o decizie care a suprins pe toată lumea, însă Shurubel a avut motive serioase să se reprofileze.

Biografie Shurubel. Vezi care este numele real al prezentatorului TV

Biografie Shurubel. Vezi care este numele real al prezentatorului TV

[Sursa foto: Facebook]

De ce s-a retras Shurubel din radio

În anul 2020, Shurubel făcea un anunț care avea să surprindă multe persoane. Celebrul prezentator a mărturisit că își dorește să renunțe la radio. Printre motivele care l-au făcut să ia această decizie au fost faptul că-și dorea să petreacă mai mult timp cu soția și familia sa, pe care îi neglijase din cauza volumului ridicat de muncă.

Citește și: Silueta subțire cu mare efort se ține! Karmen Simionescu arată demențial, dar ceea ce face pentru a se menține e uimitor: "Mă stresez foarte mult"| EXCLUSIV

„Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea.

De învăţat să mă disciplinez singur, să mă motivez singur, să învăţ ce este comedia la nivel profesionist, să scriu scenarii, să dezvolt personaje, să filmez, să urc pe scenă la stand up comedy, poate chiar să scriu nişte piese hip-hop,

de ce nu? Toată viaţa mi-am dorit să o fac. Să stau cu soţia, să mă văd cu prietenii pe care i-am neglijat, să stau cu familia.”, a dezvăluit Shurubel pentru paginademedia.ro.

 

sursă paginademedia.ro