manuela lupascu iubita alex leone

Cu ce se ocupă Manuela Lupașcu

Vedete

Cine e Manuela Lupașcu, presupusa iubită a lui Alex Leonte. Nepotul lui Nea Marin a dat-o uitării pe Theo Rose

Cine e Manuela Lupașcu. Femeia are o relație cu Alex Leonte.

Cine e Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte. Vezi cum arată femeia și ce spune despre presupusa relație cu fostul iubit al lui Theo Rose.

Cine e Manuela Lupașcu

Manuela Lupașcu nu este deloc absentă din mediul online și public, fiind o persoană cunoscută în această industrie. Femeia are peste 78.000 de urmăritori pe Instagram și este scriitoare. Manuela are un blog destul de cunoscut, pe care l-a creat în 2016 și de atunci scrie, în română și engleză, articole despre fashion, beauty, lifestyle și călătorit.

manuela lupascu iubita alex leone

Cu ce se ocupă Manuela Lupașcu

[Sursa foto: https://www.instagram.com/manuelalupascu/]

Frumoasa șatenă este deja cunoscută pe social media și este o persoană care-și dedică foarte mult timp asupra carierei sale, potrivit declarațiilor sale. Deja celebră, Manuela își dorește să se dezvolte și mai mult, să crească mai mult în mediul online.

Citește și: "În sfârșit" Ce se întâmplă în viața lui Alex Leonte, de când a pus punct relației cu Theo Rose. Schimbarea se vede cu ochiul liber: "Cum să lași așa băiat educat și rafinat?"

„Cred că, cumva, sunt ore bune. Dacă stau să mă uit pe telefon, cred că acolo se văd cel mai mult, undeva la 6 ore. Sunt cele pe care eu le petrec pe contul meu, dar și pe alte conturi pentru a găsi inspirația necesară. Cred că la un moment dat vine firesc. Foarte multe din colegele mele s-au mutat și pe partea de TV, însă cred că trebuie să-ți găsești cumva formatul care să ți se potrivească.

În cazul meu a fost  vorba de plictiseală, aveam mult timp liber la dispoziție și am început să-mi fac poze și să le postez pe internet”, a declarat Manuela Lupașcu.

Manuela Lupașcu are o relație cu Alex Leonte

La jumătate de an după despărțirea de Theo Rose, Alex Leonte a început o nouă poveste de dragoste. Norocoasa este Manuela Lupașcu, cu care a mai fost văzut și acum câteva luni, dar niciunul dintre ei nu a recunoscut o posibilă relație.

 

Acum, conform declarațiilor Manuelei, relația există de ceva timp, dar amândoi au preferat să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor.  

Citește și: „Sasha o cheamă și pe cățelușa mea” Reacția neașteptată a lui Theo Rose, după ce un internaut i-a spus asta! De la ce vine, de fapt, numele ales de artista pentru fiul ei! Toată lumea a crezut că are legătură cu Alex Leonte

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro

manuela lupascu iubita alex leone

Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte

[Sursa foto: https://www.instagram.com/manuelalupascu/]

„Totul e bine, nu vreau să fac un subiecte despre chestia asta. Să vedem cum stau lucrurile mai departe. Nu cred că s-a ascuns nimeni. Nici în trecut, nici în prezent, asta e toată chestia, vreau să avem și momente pentru tine. Ce aleg să ofer, nu mă ascuns, că nu e nimic de ascuns, dar e bine.

Realitatea și viața pe care o avem face parte din ceea ce suntem, nu mă ascund că nu am de ce, dar mai răruț că e mai drăguț ”, a povestit noua iubită a lui Alex Leonte.

 

surse: fanatik.ro, viva.ro