Blestemul familiei Gabor! Monica Gabor și Ramona Gabor trăiesc un calvar

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a murit singur și bolnav de dorul fetelor sale pe care nu le mai văzuse de ani buni.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Blestemul familiei Gabor. Famila Gabor pare urmărită de un blestem încă din 2013, atunci când mama surorilor Gabor, Veronica Bulai, a murit lovită de o piatră în fața Peșterii Polovragi (județul Gorj). De altfel, așa s-a și spus atunci că mama surorilor Gabor ar fi murit din cauza unui blestem. Veronica Bulai și-a petrecut ultima noapte din viață la Biserica de Femei de lângă Mănăstirea Frăsinei.

Citeste si: De când nu şi-a mai văzut Emil Gabor fetele! A murit cu dorinta neîmplinita să-l ia Monica Gabor în America

Blestemul familiei Gabor. Călugării au povestit apoi că o femeie cu trăsăturile Veronicăi Bulai a urcat, din greșeală, dealul care duce la mănăstirea de călugări, încălcând astfel legământul vechi de sute de ani al Sfântului Calinic, ctitorul lăcașului de cult, și atrăgând asupra ei un blestem de moarte. A doua  zi, Veronica Bulai a murit după ce a fost lovită în cap de un bolovan care s-a rostogolit de pe versant, chiar la intrarea în Peștera Polovragi.

Citeste si: Decizie bombă luată în toiul nopții. Gata, s-a dus libertatea. Se închide tot - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: AICI a fost înmormântat Emil Gabor! Tatăl Monicăi Gabor a fost îngropat lângă fosta lui soție, Veronica FOTO EXCLUSIV

Blestemul familiei Gabor! După ce mama a murit lovită de o piatră în cap, tatăl, la un pas să rămână paralizat, lovit de un buștean în spate

Blestemul familiei Gabor. Un an mai târziu, Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a ajuns la spital în stare gravă după ce i-a căzut un buștean în spate. Încă de atunci, medicii i-au spus că trebuie operat pentru că riscă să rămână paralizat. Nu s-a operat, iar starea lui s-a tot agaravat, avea invaliditate de gradul trei. În ultimul timp a fost mai mult prin spitale iar apropiații spun că abia mai putea să meargă. „Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău. Îmi spunea că îmi e rău, mă dor oasele”, a spus unul dintre prietenii lui Emil Gabor, după ce acesta a murit. (VEZI cum a murit Emil Gabor, tatăl Monicăi și Ramonei Gabor)

Blestemul familiei Gabor. Cât despre accidentul cu bușteanul al lui Emil Gabor, apropiații bărbatul chiar comentau la momentul respectiv că e ceva suspect. ”Surorile Gabor au fost la un pas să își piardă și tatăl, să moară și el în același fel în care a murit și mama lor. Asta chiar este mâna destinului", declara atunci un apropiat al familiei.

Citeste si: Monica Gabor este foarte fericită cu Mr. Pink. Ce avere are soțul ei!

Blestemul familiei Gabor! Cum au aflat Monica Gabor și Ramona Gabor de moartea părinților lor

Și tot blestem al familie Gabor pare a fi și faptul că Monica Gabor și Ramona Gabor au aflat de moartea tatălui lor, Emil Gabor, așa cum s-a întâmplat și în cazul mamei lor, Veronica Bulai: un telefon din țară. Monica Gabor se afla și atunci în America, iar Ramona Gabor era tot în Dubai.(Motivul pentru care Monica Gabor și Ramona Gabor nu și-au condus tatăl pe ultimul drum)

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Îi dă afară pe toți! Un gigant mondial, prezent și-n România, anunță concedieri masive

Amenințare mai mare decât COVID-19: Oamenii de știință anunță o altă problemă uriașă: Pericolul e așa mare încât ne poate întoarce în urmă cu 100 de ani

Irinel Columbeanu are datorii de 3 milioane euro la bancă! ”Columbeanitul” - pariul pierdut de fostul milionar

Divorțul dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a făcut-o pe ea “regină”, iar pe el „cerșetor”! Monica trăiește ca o prințesă în vila de 7 milioane  de dolari din Malibu, iar...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies