Boala de care suferă Selly. A făcut anunțul pe vlog: „E nasol... O durere incredibilă”

Selly a trecut prin momente grele în data de 15 mai și după un consult la medicul de specialitate a aflat că are probleme în zona lombară.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

 Selly are hernie de disc. A făcut anunțul pe vlog: „E nasol”


In articol:

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri și artiști din România. La cei 19 ani ai săi, Andrei Șelaru, pe numele lui real, a reușit să intre în inimile multor copii și adolescenți. Selly are viața pe care și-o dorește, pentru care a muncit foarte mult, însă acum a aflat că munca i-a provocat niște probleme de sănătate.

Citeste si: CTP: Anticipatele, o măsură de bun simţ în Constituţie, folosită acum de nesimţiţi. Guvernul face o combinageală de colţul mesei

Mai exact, Selly, a aflat că are hernie de disc. Vloggeul a povestit pe canalul lui de Youtube cum a ajuns pe mâna medicilor.

„Era vineri, 15 mai, fix în ziua 'marii relaxări', ce m-am mai relaxat în ziua aia, forță ziua aia. Și eu am un prieten foarte bun, Claudiu, alături de care plănuisem să mergem cu barca pe Snagov ca să sărbătorim această relaxare a măsurilor. Stăteam eu așa cu fundul pe barcă, stăteam și mâncam, când deodată m-a trosnit ceva la spate, în zona asta lombară. O durere incredibilă, adică nu pot să vă descriu cât de nasoală era durerea aia. Și am realizat că nu puteam să mă mișc. Nu puteam să fac nimic și m-am speriat în momentul ăla. Credeam că o să rămân acolo țeapăn pe barcă”, a spus Selly pe vlog.

Selly a făcut tristul anunț pe vlog. Cum a reacționat când a aflat că are hernie de disc

Selly a povestit cum a decurs examenul de RMN și pentru că nu mai avea răbdare să afle rezultatele, s-a dus la mama unui prieten, care este de profesie medic și i-a citit rezultatele. Vloggerul a aflat cu stupoare că are hernie de disc.

 Selly are hernie de disc. A făcut anunțul pe vlog: „E nasol”

„M-am programt duminică să-mi fac un RMN. În mintea mea au trecut vreo trei ore lejer, doctorul se ocupa de alți pacienți. Nu aveți idee cum e sensația asta să stai o oră nemișcat”, a mai povestit Selly.

Citeste si: Incredibil! Ce s-a ales de vechea casă Mireasă pentru fiul meu! Avem imagini șocante

”Ai hernie. Nu este nici mică, dar nici mare”, i-a spus medicul după ce s-a uitat pe rezultatul RMN-ului. 

 Selly are hernie de disc. A făcut anunțul pe vlog: „E nasol”

Cu toate că Selly a primit o veste destul de proastă, a rămas pozitiv și a subliniat că nu are de gând să fie supărat din cauza acestei boli. Tânărul a spus că va cere părerea mai multor medici și va urma o schemă de tratament. 

Citeste si: Înainte să devină protagonist de sex-tape, Ciprian Marica și-a trimis toți angajații în șomaj tehnic | DEZVĂLUIRI

„Nu am să las această hernie să îmi afecteze treaba. Dar o să-i ascult pe medici. O să facem împreună un program de recuperare cum trebuie. Înțeleg că e nevoie de kinetoterapie, de exerciții care să reușească cumva să facă ele la coloană ceva”, a spus Selly în încheiere. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate