Boala incurabilă de care suferă Bogdan, noul concurent de la Puterea Dragostei! Este dependent de medicamente

Bogdan de la Puterea Dragostei suferă de diabet de tip 1, boală incurabilă care îl face pe tânăr dependent de medicamente.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bogdan este cel mai nou concurent care a intrat în casa Puterea Dragostei. Tânărul are 22 de ani, este plin de mușchi și a spus că le-a plăcut pe Bianca și pe Simina. Anul trecut el s-a calificat în finalele Campionatului Național de Culturism și Fitness la cea mai mare categorie și a obținut locul patru pe țară.

Boala lui Bogdan

Puține persoane știu, însă, că Bogdan suferă de o boală incurabilă. Este vorba de diabet zaharat de tip 1, afecțiune care îl face pe acesta să fie insulino-dependent și care apare preponderent la copii. Pacienții care nu primesc tratamente corespunzătoare pot suferi complicațăii severe. Cu cât pacienții își controlează mai bine valorea glicemiei, cu atât riscul apariției compicațiilor se reduce.

Citeste si: Viorela, surpriză neașteptată pe aeroportul din România! Cu cine s-a întâlnit iubita lui Ștefan, după ce s-a descalificat de la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Duhovnicul Iustin Pârvu i s-a arătat unui cunoscut astrolog! Ioan Burculeț: ”Este pentru a doua oară, de fiecare dată eram în spital” IMAGINI CUTREMURĂTOARE

Citeste si: None, de la Puterea Dragostei, de urgență la spital! Concurentul a decis să spună adevărul cutremurător despre boala lui! EXCLUSIV

fara descriere

Bogdan a recunoscut că suferă de diabet

„Anul ăsta a fost cel mai mare coșmar al meu, probabil m-a ferit Dumnezeu. Eu am diabet. Am avut un șoc, l-a oprit pe tata poliția când eram mai mic și s-a certat cu el și i-a zis că îi bagă copiii în plasament. Și eram mai mic și am făcut un șoc, cu pancreasul”, a spus Bogdan în emisiune.

Citeste si: Bogdan, noul concurent de la Puterea Dragostei, alături de Delia! Poze incredibile cu tânărul plin de mușchi

Chiar și pe pagina lui de Facebook, tânărul a scris în secțiunea cu informații despre el că suferă de diabet de tip 1. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate