Bogdan Drăghici, acuzat că și-a violat fiica vitregă! Dezvăluiri: „Dânsul era un...”

Ana Măiță, președintetele Asociației „Mame pentru Mame”, a colaborat cu Bogdan Drăghici în trecut.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA (Alianța Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor) a fost acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă. Fosta lui soție, Helen Drăghici, a apelat la ajutorul Asociației „Mame pentru Mame” pentru consiliere în acest caz.

Ana Măiță, președintetele Asociației „Mame pentru Mame”, a vorbit despre acest caz. Ea a spus că ajutorul i-a fost solicitat în lunea iunie și că îl cunoștea pe Bogdan Drăghici dinainte.

Înainte de a apela la asociație, Helen mersese deja la Poliție, iar oamenii legii porniseră o investigație în acest sens, de două luni de zile. Fata primea și ea consiliere în acel moment și primește și acum. Abuzurile ar fi avut loc acum câțiva ani, când fetița avea doar 10 ani și, potrivit surselor judiciare, suspectul ar avea filmări cu agresiunile.

Citeste si: Incredibil! Cum a reușit o femeie să fenteze pușcăria, deși a fost condamnată pentru proxenetism acum zece ani

Citeste si: Imagini șocante cu o vedetă TV! A fugit în Turcia să se opereze, iar paparazzii au surprins-o în timpul recuperării

Citeste si: Iancu a fost omorât de un șofer care a adormit la volan. Organele lui au fost donate și au salvat mai multe vieți: "Așa ar fi vrut și el. Avea un suflet cald, era sensibil, empatic și altruist"

fara descriere

Ana Măiță a declarat că a colaborat cu Bogdan Drăghici între anii 2011 și 2015, o colaboare privind combatererea discriminări taților atunci când vor să se interneze cu copiii în spitalele de pediatrie. Președintetele Asociației „Mame pentru Mame” a declarat că nimic nu a făcut-o să creadă că bărbatul ar fi în stare să-și violeze fiica vitregă.

„În perioada în care am colaborat, familia Drăghici părea o familie foarte fericită, împlinită, dânsul era un mândru tată de 4 fete”, a povestit Ana Măiță,, președintele Asociației „Mame pentru Mame”

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate