Incredibil! Cum a reușit o femeie să fenteze pușcăria, deși a fost condamnată pentru proxenetism acum zece ani

O femeie rămânce însărcinată de fiecare dată când trebuie să meargă la închisoare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ion Tincuţa, o femeie din Rovinari, a găsit o modalitate neconvențională de a scăpa de închisoare. În toamna anului 2009, ea a fost condamnată la zece ani de închisoare, pentru trafic de persoane, prostituție, proxenetism. Pentru a nu ajunge, însă, după gratii, infractoarea rămâne însărcinată mereu.

Citeste si: Imagini șocante cu o vedetă TV! A fugit în Turcia să se opereze, iar paparazzii au surprins-o în timpul recuperării

Citeste si: Un bărbat internat la Săpoca a fost găsit spânzurat în curtea spitalului, anul trecut! Familia e revoltată: „Asistentele nu știau nimic de el”

Citeste si: Ioana Filimon s-a întors în România! Detalii șocante legate de coșmarul pe care l-a trăit în Turcia! Iubitul a ținut-o sechestrată o lună

Ion Tincuţa a rămas însărcinată de șase ori până acum. Legea acordă o amânare de un an femeilor care sunt însărcinate și, în acest mod, ea rămâne în libertate. Gorjeanca a depus, de fiecare dată când ar fi trebuită să meargă la închisoare, cerere de întrerupere a executării pedepsei. Recent, a făcut acelșai lucru pentru a șasea oară, iar instanța a admis cererea.

Înainte de a fi condamnată la închisoare, gorjeanca avea o singură fiica. Acum, fata este majoră, iar condamnata are șase copii și unul pe drum.

sursa foto: Click

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate