Bogdan Mocanu a amenințat-o pe Bia cu moartea. Andra Volos continuă seria dezvăluirilor după despărțire: „Fata aia m-a sunat plângând”

Bogdan Mocanu ar fi amenințat-o pe Bia că o bate până la omor pentru că imaginile incriminatorii de la pensiune i-au provocat despărțirea de Andra.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Bogdan Mocanu a amenințat-o pe Bia cu moartea. Dezvăluiri


In articol:

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au despărțit definitiv după ce Andra a aflat de pe internet că Mocanu a petrecut o noapte la pensiune alături de Bia, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Cu inima frântă de durere, Andra s-a adunat și le-a vorbit fanilor despre durerea provocată de Bogdan Mocanu. 

Citeste si: Andra Volos i-a dat replica lui Bogdan Mocanu. Despărțirea e definitivă. Mărturii șocante: „Am vrut să mă omor. Nu am crezut vreodată...”

Andra Volos, mărturii terifiante după despărțirea de Bogdan Mocanu. Fostul ei iubit a amenințat-o cu moartea pe Bia

Andra Volos spune că Bia nu este de vină pentru ceea ce s-a întâmplat, singurul vinovat fiind Bogdan, împins de prietenia cu Jador. În lus, Andra a mărturisit că a fost sunată de Bia, amenințată fiind de Bogdan. 

Citeste si: Bia de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că și-a petrecut noaptea cu Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a amenințat-o pe Bia cu moartea. Dezvăluiri

„Să știți că fata respectivă după ce Bogdan a plecat din casă, după ce am zis că am rămas total dezamăgită, să știți că m-a sunat plângând pentru el a zis că merge și o omoară în bătaie. Adică tot ea e de vină. Bia nu e de vină. Ăsta e job-ul ei. Asta e ea. Nu merge acuma cu „dacă ridică coda pisica, câinele”, nu. Ea era singură”, a spus Andra Volos pe vlogul ei. 

Andra Volos o acuză pe Bia că a acceptat să se întâlnească cu Mocanu, după ce și-a bătut joc de ea. Bruneta susține că ar avea filmări din timpul actelor sexuale dintre ea și Bogdan, însă nu vrea să le arate ca să nu o umilească.

Bogdan Mocanu a amenințat-o pe Bia cu moartea. Dezvăluiri

Citeste si: Ella si Georgiana sunt istorie? Jador, impreuna cu o alta fata! Soc: despre cine este vorba

„Și-a bătut joc de ea mult timp la rând și nu vreau să vin cu poze și cu dovezi. M-a sunat plângând după ce Bogdan m-a lăsat la prietena mea. Nu a stat lângă mine, a plecat că trebuia să o sune să vorbească cu ea să o pună să mă sune.

Cu cât tupeu jegos m-a sunat fata asta să-mi spună că ea a băut și nu știe ce s-a întâmplat, de ce a fost acolo și a încercat să-și caute scuze ca de obicei, să o facă pe victima, eu fiind cu sufletul rupt. Ea spus că doar a băut un energizant”, a mai mărturisit Andra Volos. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate