Bogdan Mocanu, declaraţii audio BOMBĂ despre fetele din casă! Şi-a spus părerea sinceră când credea că nu-l aude nimeni! "Ligia e pusă pe scandal" EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, declaraţii audio BOMBĂ despre fetele din casă! Şi-a spus părerea sinceră când credea că nu-l aude nimeni!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bogdan Mocanu, câştigătorul primului sezon al emisiunii Puterea Dragostei este şi în prezent în casă şi, după o relaţie tumultuoasă cu Roxana, de care a mărturisit că a fost îndrăgostit, vrea să cunoască o fată dornică să-i trezească din nou sentimente intense.

Citeste si: Jador, replică SENZAŢIONALĂ pentru Dani Mocanu după ce acesta l-a jignit! "Îl aştept" Începe războiul? EXCLUSIV!

Tânărul este apropiat de Ana-Maria Lintaru, dar încă nu pare decis să se implice într-o relaţie cu frumoasa blondă. Încă singur şi disponibil, protagonistul nostru a fost foarte atent la domnişoarele care-şi caută jumătatea în acest sezon şi ne-a făcut o scurtă caracterizare a acestora.

Bogdan Mocanu, declaraţii audio BOMBĂ despre fetele din casă! "Bia este misterioasă şi are un ambalaj foarte frumos"

"Toate fetele sunt foarte frumoase, arată bine şi sunt ok per total. Ligia se aprinde repede şi am văzut că e pusă pe scandal, e mai pătimaşă, Ella este foarte sensibilă, pune totul la suflet, aşa că nu ştiu cât va rezista în casă. Mădă este şi ea sensibilă, dar mi se pare o combinaţie între Ella şi Ligia, adică răbufneşte când o calci pe coadă. Bia este misterioasă şi are un ambalaj foarte frumos. Nu ştiu cum este caracterul ei, dar pot să vă spun că eu cu ea interacţionez cel mai mult. Andreea este tipul acela de femeie în adevăratul sens al cuvântului, ştie să abordeze orice situaţie şi este şi frumoasă din punct de vedere fizic. Miss (n.r Mariana) este sinceră, nu-şi calculează reacţiile, face doar ceea ce simte şi are una dintre cele mai bune inimi pe care le-am cunoscut vreodată. Chiar dacă poate câteodată vorbeşte mult şi poate prost, este caldă şi are un suflet extraordinar. Aşa zice şi Jador", a declarat Bogdan Mocanu pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu spune TOT ce are pe suflet după marea finală! Vezi ce simte cu adevărat pentru Roxana! Doamne, ce poveste nebună de dragoste! "Frumos" EXCLUSIV!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate