Bogdan Mocanu, declarații bombă la adresa Roxanei la ieșirea din casa Puterea dragostei! ”Trădează și este infidelă” VIDEO EXCLUSIV

Bogdan Mocanu a spus clar de ce nu și-ar mai dori o relație cu Roxana de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Bogdan Mocanu a format un cuplu frumos cu Roxana Buzoiu în casa Puterea dragostei. Bărbatul a trecut, atunci, peste toate obstacolele, atât cele de ordin emoțional, cât și de bârfele din show, pentru a putea fi împreună cu femeia pe care o iubea cu adevărat.

Din păcate, idila nu avea să țină până la final, întrucât, în perioada Sărbătorilor Pascale, într-o mică escapadă în România, Roxana avea să calce strâmb! ”S-a sărutat cu fostul iubit, dar, culmea, și cu Andy, cel despre care îmi spunea că nu vrea să îl mai vadă niciodată. M-am simțit mințit și umilt, de aceea, am luat decizia de a nu mai continua relația, indiferent de lacrimile pe care Roxana avea să le verse la vremea respectivă. Apoi, încet, încet, am realizat că am luat cea mai bună decizie, în condițiile în care ea spunea că mă iubește și se ducea în brațele lui Iancu! Așa iubire…mai bine NU”, avea să spună Bogdan, într-un live exclusiv la WOWbiz.ro.

Citeste si: Declaraţia BOMBĂ a lui Mircea N. Stoian! "Gheorghe Dincă se sinucide în puşcărie!" Specialistul în comunicarea nonverbală a explicat cum a ajuns la această concluzie! EXCLUSIV!

Citeste si: Dialog cutremurător între o tânără de 21 de ani și un reporter în fața casei criminalului din Caracal: ”Mi-a spus să mă culc cu el”

Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă cu Alex Bodi

fara descriere

Bogdan Mocanu a făcut dezvăluiri de senzație despre Roxana! ”Știu sigur că ea nu se va schimba vreodată, mă va înșela într-un moment de neatenție” 

Mai mult, în ciuda faptului că, recent, Roxana a făcut o dezvăluire legată de el, în care a spus că Bogdan se tot ține după ea și vrea să se împace, fostul concurent de la Puterea dragostei a avut o altă variantă. În premieră pentru WOWbiz.ro, acesta a pus punctul pe ”i” și a ținut să precizeze că nu ar mai putea să aibă niciodată o relaţie cu frumoasa şatenă.

Bogdan Mocanu a făcut dezvăluiri de senzație despre Roxana. "Ce a fost între mine şi Roxana a fost frumos şi o respect pentru ceea ce m-a făcut să simt când am  format un cuplu, dar din păcate m-a pierdut şi nu mă mai poate lua înapoi. Știu sigur că ea nu se va schimba vreodată, mă va înșela într-un moment de neatenție, în plus, eu tot aş avea probleme cu încrederea în ceea ce o priveşte. În faţa mea nu mai are cuvânt. Trădează și este infidelă. Repet, ne-am înțeles perfect, avem aceleași firi nebunatice, dar nu putem fi un cuplu. Ea nu este femeia unui singur bărbat", a spus Bogdan Mocanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate