Bogdan Mocanu este în doliu. Câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei, mesaj cu subînțeles: ”Nu mai e loc de alt stres...”

Mocanu suferă foarte mult după ce a pierdut un bunic, însă nu vrea să mai știe nimic nici de oamenii toxici din viața lui.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu si Andra Volos[Sursa foto: Instagram]


In articol:

 

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai iubiți foști concurenți de la Puterea Dragostei. Acesta a rămas în lumea mondenă de la noi, unde se bucură de mult succes. A lansat câteva piese cu alți artiști și s-a ocupat de diferite proiecte. Bogdan și-a lăsat susținătorii mască, după ce a postat un mesaj pe pagina lui de Instagram, unde anunță că este în doliu. Fostul concurent a mai spus clar și la obiect că nu vrea să mai audă nimic de oamenii toxici, care au plecat din viața lui. Fanii sunt de părere că Bogdan se referă la

Andra Volos, fostă lui iubită.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

 

Mesajul plin de tristețe postat de Bogdan Mocanu
Mesajul plin de tristețe postat de Bogdan Mocanu[Sursa foto: Instagram]

Mesajul plin de tristețe postat de Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu este foarte trist după ce a pierdut un bunic. Acesta a realizat că nu vrea să mai audă nimic despre oamenii toxici, care au intrat și ieșit din viața lui. După atâtea împăcări și despărțiri, susținătorii lui Bogdan și ai Andrei nici nu mai știu dacă cei doi formează sau nu un cuplu. Andra Volos a postat recent un video din aeroport, iar susținătorii sunt de părere că cel mai probabil fosta concurentă de la Puterea Dragostei se întoarce acasă, la mama ei, în Italia. Andra Volos și Bogdan Mocanu nu au mai postat nicio poză împreună, în ultimul timp. Ba mai mult, cei doi dau de înțeles că povestea de iubire a cam ajuns la final.

Andra Volos
Andra Volos[Sursa foto: Instagram]

Astăzi, Bogdan Mocanu a anunțat un nou proiect muzical alături de o tânără brunetă, pe nume Cristina, și Culiță Sterp. Așa cum ne-a obișnuit Mocanu, este o colaborare marca Costi Fortza.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bogdan de la Ploiești, colaborare bombă cu o ispită exotică! Video

Culiță Sterp a lansat videoclipul la care, la filmări, a murit un om! Video

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

Andra Volos, suprinsă în timp ce se săruta cu Iancu Sterp. Cine i-a dat de gol: „I-am văzut!”

Jador, mărturisire șocantă din perioada în care era la Puterea dragostei! Ce a putut să fure din Turcia: „Era 800 sau 8000 de euro!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies