Bogdan Mocanu încă ține legătura cu fosta iubită! Mai există sau nu cale de împăcare între ei? "La noi este mai complicat, avem copilul la mijloc"

Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" pare să nu fi trecut încă peste despărțirea de bruneta cu care a avut o relație.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

La scurt timp după ce a anunțat că este din nou burlac, Bogdan Mocanu a făcut declarații surprinzătoare referitoare la fosta iubită misterioasă. Dacă toată lumea se aștepta să-și caute alinarea în brațele unei alte femei, se pare că tânărul încă ține legătura cu cea cu care își dorea o familie.

Citeste si: Jador i-a dat bani unui om al străzii. Când a văzut suma, bărbatul i-a reproșat imediat: „Alții se mulțumesc și cu o pâine. Să îți fie rușine!”

Bogdan Mocanu, cu gândul la fosta iubită

Bogdan Mocanu  nu este radical atunci când vine vorba despre o posibilă împăcare între el și fosta iubită. Chiar dacă a trecut ceva timp de când și-au spus adio, tânărul recunoaște că încă ține legătura cu bruneta misterioasă cu care a fost împreună.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu, adevărul despre iubita lui Jador! Le-a compus și o piesă de dragoste: "Trăiește sentimente pe care nu le-a trăit"| EXCLUSIV

Ba mai mult, se pare că fiul acesteia chiar are o relație apropiată cu fostul concurent de la "Puterea Dragostei": "Sută la sută nu există niciodată definitiv. Deci nu pot să spun că nu o să ne mai împăcăm. Însă a trecut timp de când am luat amândoi această decizie și sunt slabe șansele să se întoarcă ceva din drum. Mai vorbim din când în când.

Am vorbit și zilele acestea. La noi este mai complicat, pentru că avem copilul la mijloc. Cu care vorbesc foarte des. Îl iubesc și mă iubește și nu poate să schimbe nimeni asta, niciodată. A dormit la mine zilele trecute.", a declarat Bogdan Mocanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Bogdan Mocanu împăcare fosta iubită

Bogdan Mocanu și fosta lui iubită

[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu: "Într-o relație, mai importantă decât iubirea este respectul"

Bogdan Mocanu a vorbit și despre motivele care au dus la separarea de fosta iubită: "Într-o relație, mai importantă decât iubirea este respectul. Noi ne-am permis prea mult și ne-am împins puțin limitele respectului. La un moment dat, când unul dintre noi avea pretenția ca o barieră să fie atinsă, celălalt a sărit-o. Poate asta a adus la neînțelegeri.", a mai spus fostul concurent de la "Puterea Dragostei", în cadrul aceleiași emisiuni.

Bogdan Mocanu împăcare fosta iubită

Bogdan Mocanu și fosta lui iubită

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu, totul despre întâlnirea cu Andra Volos! Mai există șanse de împăcare? "Dacă aș vedea-o acum, aș vorbi cu ea" | EXCLUSIV

Andra Volos și Bogdan Mocanu, întâlnire cu scântei! S-au văzut întâmplător într-un restaurant, după trei ani de la despărțire: "Nici n-am știut că o să fie acolo!"

„M-au luat și pentru substanțe interzise” Bogdan Mocanu, oprit de un filtru al poliției în toiul nopții și testat pentru consumul de stupefiante

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

Alertă chiar la granița României! Stare de urgență în UNGARIA. A fost identificat un VIRUS CUMPLIT

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Amenzi uriașe pentru români. Poliția s-a pus pe strâns bani din controale

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies