Bogdan Mocanu, înșelat de Andra Volos?! S-a dat de gol singur

Bogdan Mocanu și Andra Volos nu mai formează un cuplu de ceva vreme și niciunul dintre ei nu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care au ales să meargă pe drumuri diferite.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Bogdan Mocanu și Andra Volos nu mai formează un cuplu de ceva vreme și niciunul dintre ei nu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care au ales să meargă pe drumuri diferite.

Mocanu și Andra Volos au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei. Cei doi au avut parte de o frumoasă poveste de dragoste, însă, pe alocuri, relația lor a fost presărată și cu evenimente mai puțin plăcute.


In articol:

Mocanu și Andra Volos s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori de-a lungul relației lor, iar de data aceasta, Mocanu spune că ruptura este una definitivă. 

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost. Sper că e conștientă”, a declarat Bogdan Mocanu în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragosti, by Cornelia Ionescu”. 

Mocanu a dezvăluit subtil motivul despărțirii de Andra Volos 

Chiar dacă Bogdan Mocanu a spus că nu vrea să intre în detalii legat de subiectul despărțirii de Andra Volos, el a dat de înțeles subtil cam care a fost motivul care a dus la ruptura dintre cei doi. După mai multe speculații care arătau că Andra Volos și-ar fi găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, se pare că Mocanu confirmă supozițiile.

Citeste si: Decizia anului despre pensii. Milioane de pensionari așteptau asta. Se va schimba totul - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

„Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii”, a spus Mocanu. 

De asemenea, Mocanu a mai declarat că pentru moment vrea să stea singur pentru a-și pune mai multă ordine în viață. Bogdan Mocanu are anumite regrete după despărțirea de Andra Volos și chiar a spus pe parcursul interviului că anul trecut nu a existat pentru el.

„Vreo doi-trei ani o să fiu singur și o să mă axez doar pe carieră, pe mine. Este o vârstă mult prea fragedă ca să mă țin acolo. E aiurea că aș fi vrut un copil până la 25 de ani, dar de cât să stau să mă consum...”, a mai spus Bogdan Mocanu în cadrul aceluiași interviu. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu continuă să atace influencerii: „Videochatiste, prostituate”

Toată România trebuie să știe. Klaus Iohannis a făcut marele anunț. E vestea momentului pentru români

Nu se mai opresc! Un nou divorț bombă în showbiz! Și el și ea și-au șters toate pozele împreună, dar au ascuns lumii că s-au despărțit

Bogdan Mocanu se întoarce la Puterea Dragostei: „Mă duc cu Jador!”

Bogdan Mocanu este în doliu. Câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei, mesaj cu subînțeles: ”Nu mai e loc de alt stres...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies