Bogdan Mocanu l-a facut de rușine pe Jador! Ce s-a vazut dupa ce a tras plapuma de pe manelistul aflat un pat

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a amuzat pe seama lui Jador.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bogdan Mocanu și Jador sunt cei mai buni prieteni. Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei s-au cunoscut în emisiune și, deși s-au certat de câteva ori, sunt înc ontinuare foarte apropaiți. Tocmai de aceea, ei își permit să facă deseori glume unul pe seama celuilalt.

Recent, Bogdan Mocanu s-a amuzat pe seama faptului că prietenul lui, Jador, a intrat deja în spiritul sărbătorilor și poartă șosete cu Moș Crăciun. Într-un video publicat pe TikTok, le-a arătat fanilor cu ce era încălțat cântăerțul în timp ce stătea ascuns sub plapumă.

„Ia arată la lume! Arată la lume șosețelele cu Moș Crăciun!”, a spus Bogdan Mocanu râzând.

„L-a luat magia săbătorilor deja”, a scris iubitul Andrei în dreptul clipului cu Jador.

Jador de la Puterea Dragostei vrea să arate ca Bogdan Mocanu

Recent, Jador a mărturisit în cercul lui de apropiați că îi place cum arată Bogdan Mocanu la corp și ar vrea ca și el să arate la fel.

Mai exact, Jador ar vrea un corp plin de mușchi și un abdomen cu pătrățele. Și pentru că un corp de invidiat nu devine singur așa, artsitul s-a apucat deja de muncă. El a fost la sală și a tras de fiare, dar a făcut și un videclip pe Tik Tok, în care imită o melodie. Versurile melodiei fac referință la aspectul fizic, iar Jador cântă și gesticulează cu mare patos.

fara descriere

Citeste si: Adelina Pestrițu a încins internetul! Mihaela Rădulescu a reacționat imediat: „Arată cam...”

Citeste si: Șoc! Andra de la Puterea Dragostei vorbește despre Jador la trei săptămâni după ce a părăsit casa. "A fost o atracție, nimic mai mult"

Citeste si: Laura Vass se umple de bani din piesele lui Jador. Cum am surprins-o la o cântare din Emiratele Arabe. Avem dovada

„Tanc, sunt ca un tanc. Nu mă dobori, băiatul e blindat.”, sunt versurile melodiei pe care Jador le imită.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate