Bogdan Mocanu, prima declaraţie după eliminarea Anei! Îţi imaginai vreodată că va spune aşa ceva? "Calculată, dar nu prea impunătoare!" EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, prima declaraţie după eliminarea Anei! Uite ce a spus despre frumoasa blondă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Ana de la Puterea Dragostei a fost eliminată din casă în urma voturilor telespectatorilor, frumoasa blondă având însă un parcurs interesant în competiţie.

Citeste si: Doamnelor, acestea sunt cele mai fierbinţi imagini ale verii! Uite-i pe Bogdan Mocanu şi pe Andy de la Puterea Dragostei dezbrăcaţi, pe scenă! Pe care l-aţi lua la mare să vă dea cu cremă? FOTO!

O bună perioadă, mulţi fani ai show-ului fenomen au crezut că va forma un cuplu cu Bogdan Mocanu, amândoi afişând sentimente puternice de simpatie unul pentru celălalt. Dar de fiecare dată când susţinătorii lor răsuflau uşuraţi la gândul că, în sfârşit, se cuplează oficial, intervenea ceva şi cei doi făceau un pas în spate.

Din păcate, şansa lor de a începe o relaţie în casă a dispărut, pentru moment, dar cine ştie ce se poate întâmpla, în viitor?

fara descriere

Curioşi să vedem cum o descrie Bogdan pe Ana în doar câteva cuvinte, l-am sunat si l-am rugat să ne facă o caracterizare a femeii de care i-a plăcut, în nu mai mult de trei termeni.

Citeste si: E incredibil ce se întâmplă la castingul pentru Puterea Dragostei 2! Bruneta asta sexy a "zăpăcit" toţi bărbaţii! Vezi imagini cu aspiranţii la statutul de concurent! VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

"Hmm, aţi lansat o provocare dificilă. Îmi este greu să o descriu pe Ana în doar trei cuvinte, dar voi încerca. Este clar că este foarte frumoasă, aşa că lăsăm deoparte această trăsătură. În rest aş spune că este calculată, sinceră şi nu prea impunătoare", a declarat Bogdan, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Vezi mesajul emoţionant postat de Ana, pentru fanii ei, după eliminare!

"Bună dragii mei, o sa încep prin a vă mulțumi pentru susținerea si mesajele voastre frumoase și încurajatoare.
Aici am trait una dintre cele mai frumoase experiențe, am cunoscut oameni frumoşi cu care am rezonat mai mult sau mai puţin. Poate că de multe ori am fost tăcută, dar lucrul acesta a fost un răspuns frumos în faţa celor care la acel moment m-au criticat!
Am crescut cu nişte reguli foarte bine stabilite şi cei şapte ani de acasă mi-au ghidat mereu comportamentul!
Vă pot asigura că lucrurile frumoase dacă sunt să se întample, se vor întâmpla şi la tv, dar şi în spatele acestuia!
Vreau să vă mulţumesc încă o dată, tuturor celor care aţi crezut în mine din prima clipă şi m-aş bucura să-mi rămâneți aproape! îmi doresc să am cea mai frumoasă comunitate, plină de oameni cu bun simţ și frumoși la suflet!
P.S. Să câştige dragostea...dragostea adevarată”, a scris Ana-Maria Lintaru pe pagina ei de Instagram imediat după ce a aflat că a fost eliminată prin votul telespectatorilor.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate