Bombă în procesul Nicoletei Guță cu Fiscul! Manelista a făcut o cerere neașteptată în instanță

Nicoleta Guță se judecă de o bună perioadă cu ANAF Hunedoara, autoritățile solictând executarea silită a manelistei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Nicoleta Guță se judecă de o bună perioadă cu ANAF Hunedoara, autoritățile solicitând executarea silită a manelistei. După ce că s-a despărțit de Ionică Bangala, ultimul ei soț, celebra manelistă are necazuri și cu autoritățile statului, care încearcă executarea silită a conturilor cântăreței. La ultima înfățișare în proces, desfășurat la Tribunalul Hunedoara, Nicoleta Guță a făcut o mutare surprinzătoare, anunțând - prin avocat - că renunță la cererea privind suspendarea executării silite. 

Citeste si: Elena Merișoreanu, întâmplare bizară în mall! A rămas fără bani în conturi din cauza unei datorii la ANAF din 1982!

Citeste si: Ce elegantă este Nicoleta Guță! Manelista și-a surprins mama cu o ținută cool FOTO

”Solutia pe scurt: Ia act de faptul că reclamanta prin avocat arată că renunţă la capătul de cerere privind suspendarea executării silite până la soluţionarea contestaţiei la executare. Încuviinţează solicitarea reclamantei de emitere de adresă la AFP Petroşani. Emite adresa la AFP Petroşani pentru a comunica instanţei dacă s-a achitat debitul, iar în caz contrar, cât mai este de achitat şi ce reprezintă. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de 20.03.2019, pentru când părţile au termen în cunoştiinţă. Pronunţată în şedinţă publică”, a anunțat instanța, care a amânat pronunțarea unei decizii în dosar pentru 20 martie anul curent. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate