Bombă în showbiz! Ce spune soțul Oanei Zăvoranu despre divorț: „Nu se pune problema...”

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai nonconformiste, dar și apreciate vedete de la noi, iar viața ei personală a ținut mereu primele pagini ale tabloidelor. Fanii Oanei au dorit să fie mereu ținuți la curent cu ce se întâmplă în viața ei, iar vedeta nu s-a sfiit niciodată să-și expună trăirile.

Distribuie pe:

fara descriere

Fanii Oanei au dorit mereu să fie ținuți la curent cu ce se întâmplă în viața ei, iar vedeta nu s-a sfiit niciodată să-și expună trăirile. Astfel, cu toții am știut de relația pe care o are de ani buni cu Alex Ashraf, acesta fiind de altfel, singurul bărbat care a dus-o pe Oana în fața altarului. Chiar dacă prin viața vedetei s-au perindat și alți bărbați, de departe cel mai important pentru ea este Alex, care a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa femeii pe care o iubește.

Divorțează sau nu Oana și Alex?

Deși s-au zvonit multe cu privire la casnicia celor doi și la un posibil divorț, Alex Asharf dezminte toate bârfele și a oferit câteva declarații în acest sens.

Citeste si: Gheorghe Dincă, noi declarații despre Luiza și Alexandra: „Nu mai judecam. Doream doar sex”

Citeste si: Cu cine ar fi fost înșelată Oana Roman de Marius Elisei

Citeste si: O tânără de 31 de ani, găsită moartă lângă gura de metrou Păcii

"Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ", a spus soţul Oanei Zăvoranu, conform Spynews.

Oana și Alex s-au căsătorit religios în 2017

În ciuda exuberanței ei, în ziua nunții, pe 9 seprembrie 2017, Oana Zăvoranu a dorit să fie cât mai discretă, evenimentul fiind unul foarte emoționant, deși a fost, bineînțeles, o mireasă atipică, înlocuind rochia albă de mireasă, cu una roșie, cu un decolteu amețitor.

fara descriere

Nici mirele Alex nu s-a lasat mai prejos: a aratat impecabil în costumul de ginerică. Nașii, de asemeni, au fost aleși atent, Silviu Prigoana și soția sa, Mihaela, fiind cei care au decis să le fie părinți spirituali. 

fara descriere

Și deși timpul a trecut, Oana Zăvoranu și Alex Asharf au rămas un cuplu solid și fericit, ca în prima zi, nefiind afectați de vorbele care circulă despre ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate