Bombă în showbiz! Hamude și Alice de la Insulă formează un cuplu

Hamude și Alice, doi foști concurenți de la Insulă, formeză un cuplu. Fanii s-au bucurat enorm când și-au dat seama că preferații lor sunt fericiți împreună.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Hamude și Alice, doi foști concurenți de la Insulă formează unul dintre cele mai noi cupluri. Amândoi au suferit în Thailanda din cauza partenerilor și, câțiva ani mai târziu, și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt.

Hamude a mers pe Insulă alături de Loredana, femeia pe care intenționa să o ia de soție și pe caer o iubea nebunește. Relația lor părea indestructibilă, dar nu a durat mult până când ispita Sorin să-i ia mințile blondei căreia i-a promis că o va aduce la el în București și-și va deschide o afacere împreună cu ea. La final, ea rămas singură pentru că ispita a recunoscut că a jucat doar un rol, iar Hamude nu a vrut să mai audă de ea după ce l-a umilit în fața a milioane de telespectatori.

Alice a venit pe Insulă împreună cu Alin, dar el s-a îndrăgostit de ipita Cătălina. Dezamăgită, tânăra s-a refugiat în brațele ispitei Robert, însă a rămas cu gândul la fostul iubit. Deși au plecat separați din Thailanda, Alice și Alin s-au împăcat după întoarcerea în România, dar relația lor nu a durat decât trei luni.

Hamude și Alice de la Insulă formeză un cuplu

Hamude și Alice formeză un cuplu și, deși nu au recunosc încă acest lucru, ei s-au dat de gol pe rețelele de socializare. El a publicat o imagine în care o ținea de mână pe noua lui iubită, iar fanii emisiunii ai recunoscut ceasul și brățările fostei concurente și și-au dat imediat seama despre cine este vorba.

„I-am surprins acum 2 zile la o terasa in Costinesti. Era impreuna cu Alice fosta concurenta din acelasi sezon.😁 Voiam sa le fac poza, dar ma vedeau. Eram fata in fata”, a scris un tânăr pe Facebook.

Citeste si: Mirela de la Insulă s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă. A spus totul despre cea mai fericită zi din viața ei

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: