Legătura incredibilă între căsătoria lui Radu Mazăre și nunta lui Brigitte Pastramă! Lizeta Haralambie, martoră la cununia din închisoare, după ce a fost nașă duminică

Între căsătoria în închisoare a lui Radu Mazăre și luxoasa nuntă de duminică a lui Brigitte Sfăt ai zice că nu există nici o legătură. Însă, o persoană importantă atât pentru Mazăre cât și pentru Brigitte participă la ambele evenimente.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Ei bine, Lizeta Haralambie, cea care a fost nașa cuplului Brigitte-Florin Pastramă este prietenă bună cu Radu Mazăre și chiar avocata acestuia. Conform unor surse din apropierea acestora, Lizeta Haralambie nu doar că va participa astăzi la cununia lui Radu Mazăre cu Roxana, din Penitenciarul Rahova, dar ar putea să fie chiar și unul dintre martori. Lizeta Haralambie este din Constanța, a fost jurnalistă și acum este unul dintre cei mai apreciați avocați din oraș. Prietenia acesteia cu Radu Mazăre este știută de toată lumea, iar acum, când fostul primar al Constanței a fost extrădat din Madagascar și încarcerat în țară, Lizeta a fost purtătorul de cuvânt al acestuia, în calitatea sa de avocat.

fara descriere

Pe de altă parte, Lizeta Haralambie a fost martoră și la cununia civilă a lui Brigitte și apoi nașă la nunta de duminică a acesteia. Deși multă lume a fost surprinsă de apropierea dintre cele două, se pare că Lizeta este prietenă bună cu Brigitte, actuala doamnă Pastramă.

Citeste si: Ce a spus nașa lui Brigitte Pastramă, imediat după nuntă! ”Acuma rămâne să o dezbrace soțul”

Citeste si: Prețul incredibil al controversaților ochelari ai avocatei lui Radu Mazăre

Citeste si: Radu Mazăre, din nou tătic?! Fratele fostului primar a făcut dezvăluirea

fara descriere

Radu Mazăre se căsătorește în închisoare cu Roxana

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Astăzi, la ora 15.00 este programată căsătoria în închisoare a fostului primar al Constanșei, cu Roxana, iubita lui de mai mulți. La evenimentul oficiat de ofițerul Stării Civile de la sectorul 5, care se va deplasa astăzi la Penitenciarul Rahova, vor participa doar câteva persoane. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate