Bombă în showbiz! Leo de la Strehaia, declarații sforăitoare de dragoste pentru Dana Criminala deși sunt în divorț

Leo de la Strehaia a anunțat, de curând, că este decis să divorțeze de Dana Criminala, femeia alături de care trăiește de ani buni deja, motivele invocate fiind legate de problemele financiare ale celor doi.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cu toate acestea, de curând, relația dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala pare să se fi îmbunătățit, și, chiar dacă încă nu și-a retras cererea de divorț depusă la Tribunal, ”Prințul Țiganilor” a început, din nou să comunice cu soția lui.

Citeste si: Ce face Dana Criminala în timp ce așteaptă să divorțeze de Leo de la Strehaia

Citeste si: De ce divorțează Leo de la Strehaia și Dana Criminala! Motivele invocate sunt uluioare: „Nu am înțeles reacția agresivă a soției mele...”

Iar cum de curând a fost ziua de naștere a Danei Criminala, Leo de la Strehaia a avut grijă ca, în câteva cuvinte, să îi spună exact ceea ce simte pentru ea și, în acest fel, să arunce în aer ”divorțul” pe care îl cerea cu câteva săptămâni în urmă. Mai exact, Leo de la Strehaia i-a scris, pe contul de socializare, o declarație de dragoste care spune totul despre ceea ce simte el pentru mama Renatei.

”La mulți ani! Te iubesc”, i-a scris Leo de la Strehaia, atașând și inimioarele aferente, pentru a fi și mai convingător. Normal, răspunsul nu s-a lăsat prea mult așteptat, Dana Criminala mulțumindu-i soțului ei și, normal, trimițându-i o inimioară, la rândul ei, lui Leo de la Strehaia, semn că relația lor nu este, așa cum anunțauu cu ceva vreme în urmă, una care să nu mai poată fi reparată.

fara descriere

Leo de la Strehaia, în pericol din cauza mâncării și fumatului

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminala, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, schimbările din viaţa Renatei sunt suficient de multe de când nu se mai iubeşte cu Leo de la Strehaia. De altfel, pentru a se căsători cu Dana Criminala, Leo de la Strehaia a fost nevoit să divorțeze pe prima lui soție, Anca, provocând controverse puternice în comunitatea rromă.

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii și diagnosticul pe care i l-au pus medicii. ”Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, medicii l-au și certat pe Leo, atrăgându-i atenția că dacă nu le respectă indicațiile nu o să o mai ducă prea mult. ”Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi... Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicațiile, dar mi-e mie greu să renunț la toate astea”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia, lovit acum însă de divorțul de Dana Criminala.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate