Ce face Dana Criminala în timp ce așteaptă să divorțeze de Leo de la Strehaia

Relația dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala este, acum, în impas, ”Prințul Țiganilor” susținând că sunt în situația de a divorța, cei doi deja locuind separat.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai mult decât atât, spun sursele noastre, Dana Criminala și-a găsit o ocupație cât se poate de serioasă în timp ce așteaptă să divorțeze de Leo de la Strehaia.

Citeste si: Renata Gheorghe, filmare sexy la solar! ”Totuși, ne pregătim de vară!” VIDEO

Citeste si: De ce divorțează Leo de la Strehaia și Dana Criminala! Motivele invocate sunt uluioare: „Nu am înțeles reacția agresivă a soției mele...”

Citeste si: Leo de la Strehaia cică divorțează, dar tot se distrează cu femeia de care "nu mai vrea să audă"! Avem DOVADA

Nu, nu este vorba de vreo slujbă nouă pe care să și-o fi găsit, ci, dimpotrivă, Dana Criminala pare să se fi pus pe cheltuit bani. Și o face așa cum fac mai toate vedetele de pe la noi. Mai exact, ea petrece zile întregi prin tot felul de saloane de înfrumusețare, alături de amicele sale. Astfel, dacă într-o dimineață merge să își pună gene false, prânzul o găsește într-un salon în care are grijă să scape de nedorita celulită, iar seara, tratamentul continuă cu tot felul de proceduri care îi asigură un ten mai luminos, mai ferm, menit să îi ascundă vârsta. Apoi, în următoarea dimineață, o ia de la capăt: coafură, unghii și alte asemenea detalii menite să facă o femeie obișnuită să devină o adevărată bombă sexy.

fara descriere

”Dana Criminala este mai relaxată ca niciodată. Parcă face concurență cu Renata, care să petreacă mai mult timp prin saloanele de înfrumusețare. E clar, divorțul a pus-o la treabă pe nevasta lui Leo de la Strehaia, Dana parcă se pregătește de o nouă relație, se îngrijește mai ceva ca puștoaicele. E și normal, vrea ca, în sfârșit, să poată avea grijă, cu adevărat, de ea și să nu mai aibă alte obligații”, ne-a spus, în exclusivitate, o sursă apropiată de cuplul aflat în pragul divorțului.

 

Leo de la Strehaia, în pericol din cauza mâncării și fumatului

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminala, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, schimbările din viaţa Renatei sunt suficient de multe de când nu se mai iubeşte cu Leo de la Strehaia. De altfel, pentru a se căsători cu Dana Criminala, Leo de la Strehaia a fost nevoit să divorțeze pe prima lui soție, Anca, provocând controverse puternice în comunitatea rromă.

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii și diagnosticul pe care i l-au pus medicii. ”Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, medicii l-au și certat pe Leo, atrăgându-i atenția că dacă nu le respectă indicațiile nu o să o mai ducă prea mult. ”Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi... Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicațiile, dar mi-e mie greu să renunț la toate astea”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia, lovit acum însă de divorțul de Dana Criminala.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate