Bomba zilei! Jador a fost cerut în căsătorie de o brunetă care seamănă cu...Simina! "Era nehotărâtă şi flirta cu toţi bărbaţii!" EXCLUSIV!

Jador, cerut în căsătorie de o brunetă care seamănă cu Simina! Propunerea ei pentru artist e uluitoare!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Jador şi Simina au decis să pună punct relaţiei lor în urmă cu trei săptămâni, după mai multe certuri aprinse. Chiar dacă nu mai este iubitul frumoasei brunete, artistul ne-a mărturisit însă, imediat după despărţire, că o respectă în continuare şi că va fi alături de ea, ca prieten.

"Poate că mulţi nu ştiu sau nu cred că între mine şi Simina sunt sentimente adevărate. Noi, ca pereche, nu am trăit doar ce s-a văzut în faţa televizoarelor. Noi am purtat zeci de conversaţii telefonice de când am ieşit eu din casă, am râs, ne-am făcut confidenţe, ne-am sfătuit reciproc, ne-am încurajat...Din păcate însă, deşi am zis că nu vom apleca urechea la bârfe şi răutăţi, între noi a încolţit neîncrederea, a apărut gelozia... Eu ţin la Simina, o respect şi îi apreciez principiile. Este o femeie de calitate şi vreau să ştie că sunt mereu la doar un telefon distanţă dacă are nevoie de mine. Ne-am despărţit, este adevărat, dar am rămas în relaţii bune şi cine ştie ce se va întâmpla? Nu ştiu dacă mai sunt şanse de împăcare... Dar niciodată să nu spui niciodată", a spus Jador acum trei săptămâni.

fara descriere

Ei bine, viata merge înainte... Jador are concerte şi un succes din ce în ce mai mare pe piaţa muzicală, iar Simina s-a îndrăgostit din nou şi formează un cuplu cu Alex Zănoagă.

Citeste si: Doamne, cât a ajuns să câştige Jador după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei! Uite ce tarif are pentru un concert! EXCLUSIV!

Contactat de reporterii WOWbiz.ro şi întrebat ce părere are despre noul cuplu, artistul nu a părut deloc afectat de relaţia Siminei.

"Noi ne-am despărţit şi e normal ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui. Eu sunt foarte mulţumit de modul în care evoluează cariera mea, iar lor ce să le spun? Le doresc să fie fericiţi! În rest, nu mai am ce să declar pe tema asta. E un capitol închis", a spus Jador.

Jador, cerut în căsătorie de o brunetă care seamănă cu Simina! "Aş vrea să fii soţul meu şi nu glumesc"

Multe dintre fanele solistului au fost extrem de încântate că acesta este din nou singur şi l-au asaltat pe instagram şi pe facebook cu propuneri...de tot felul. Artistul primeşte invitaţii la suc, la club, la film, în parc şi chiar...la domiciliu din partea unor urmaşe ale Evei mai îndrăzneţe.

fara descriere

La alt nivel a ajuns însă o domnişoară brunetă care, culmea, seamănă destul de bine cu Simina. Tânăra l-a cerut pe Jador în căsătorie chiar înainte de ziua lui de naştere, deşi nu l-a văzut decât la televizor.

Citeste si: Jador a avut parte de o SURPRIZĂ URIAŞĂ! Nici Salam, Adrian sau Vali Vijelie n-au primit un asemenea cadou! "Am fost extraordinar de fericit!" FOTO!

fara descriere

"Mi-am dat seama de caracterul tău frumos când te-am urmărit la "Puterea Dragostei", dar şi la "Teo Show". Simina nu te merita! Ea era nehotărâtă şi flirta cu toţi bărbaţii din casă în timp ce tu îi dedicai piese şi le spuneai ziariştilor cât de mult o respecţi şi o preţuieşti. Un bărbat ca tine nu este pentru o femeie imatură care habar nu are ce înseamnă să ai principii. Eu nu sunt la fel de tânără ca Simina, am şi un copil, dar pot să-ţi ofer loialitatea, fidelitatea şi dragostea pe care le cauţi. Aş vrea să fii soţul meu şi nu glumesc. Scrie-mi dacă vrei să ne cunoaştem", este unul dintre mesajele primite de cântăreţ de la o admiratoare.

Nu este însă singura cerere în căsătorie, Jador având foarte multe comentarii de acest gen de la susţinătoarele lui înfocate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate