BOMBĂ! Margherita de la Clejani se iubește cu o femeie!? „E vedetă”

Margherita de la Clejani este prinsă, din nou, într-un scandal uriaș. De data asta, cu iz amoros.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

 


In articol:

BOMBĂ! Margherita de la Clejani se iubește cu o femeie!? „E vedetă”

După accidentul din Capitală, în urma căruia Margherita de la Clejani a fost testată pozitiv pentru consumul de droguri de mare risc, fata lui Ioniță și Viorica de la Clejani este implicată într-un scandal amoros.

Trecutul Margheritei ar ascunde lucruri interesante și controversate. După ce numele ei a fost implicat în câteva relații amoroase cu nume cunoscute în domeniul showbiz-ului, printre care și un anume „Soare”, unul dintre cei mai apreciați organizatori de evenimente, dar care era însurat, Margherita de la Clejani lovește din nou. Se pare că aceasta s-ar fi iubit cu o altă „reprezentată a sexului frumos”, lucru ce ridică întrebări cu privire la orientarea sexuală a fiice Clejanilor.

Margherita de la Clejani s-a iubit cu o femeie!?

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu câțiva ani când a izbucnit un scandal ce o privea pe Margherita, iar gurile rele au spus că s-ar iubi cu o altă femeie, așadar ar fi, de fapt, lesbiană. Dar totul a rămas în ceață, neconcretizându-se nimic în cele din urmă.

„Ioniţă şi Viorica de la Clejani s-au făcut foc şi pară când au auzit că fiica lor este bănuită că ar fi atrasă de femei. Cei doi au sărit în apărarea Margheritei, care este suspectată că îşi doreşte să aibă relaţii cu parteneri de ambele sexe, după ce a specificat pe contul ei de Faceebok că este interesată să cunoască atât bărbaţi, cât şi femei”, s-a scris la vremea respectivă.

Ioniță nu crede în povestea de dragoste

„Nu cred că la noi în familie s-a pus vreodată problema ca unul dintre noi să aibă alte înclinaţii. Şi dacă ar fi contul Margheritei, să vrei să cunoşti şi bărbaţi şi femei nu înseamnă că vrei să ai şi relaţii cu ei”, a spus Ioniţă de la Clejani.

Mama sa, Viorica a intervenit imediat pentru a pune lucrurile la punct: „E asa pocită ca sa aibă relații cu femei?”, s-a întrebat aceasta la momentul respectiv, întrucât acuzațiile aduse i se păreau ireal de nefondate.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate