Imagini tulburătoare cu Margherita de la Clejani și iubitul ei. Bărbatul a fost surprins în timp ce vorbea singur, la scurt timp după accident

Iubitul Margheritei de la Clejani a fost surprins având un comportament absolut bizar, care a ridicat multe semne de întrebare.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Imagini tulburătoare cu Margherita de la Clejani și iubitul ei. Bărbatul a fost surprins în timp ce vorbea singur, imediat după accident

Iubitul Margheritei, surprins în timp ce vorbește singur în parc

După ce a provocat un accident de circulație în urmă cu o zi, Margherita de la Clejani a decis să iasă la o plimbare în parc cu iubitul ei și să dea uitării scandalul în care este implicată. Doar că, în timpul plimbării, cei doi s-au oprit și s-au așezat pe jos, au scos sticlele de bere și țigările și au decis să se relaxeze.


In articol:

Imagini tulburătoare cu Margherita de la Clejani și iubitul ei. Bărbatul a fost surprins în timp ce vorbea singur, imediat după accident

Citeste si: Răstunare de situație! Margherita nu era singură în mașină?! Ioniță de la Clejani face dezvăluiri uluitoare: „Veți auzi lucruri pe care nu le-ati auzit niciodată”

Citeste si: Viorica de la Clejani, scandal în fața casei după accidentul produs de Margherita: „Sunteți o țară de drogați”

Citeste si: Margherita de la Clejani, primul mesaj pe rețelele de socializare după accidentul de ieri! Ce a publicat la 5 dimineața: „Îmi fac prezența, tu…”

Dar asta nu e tot. Bărbatul care o însoțea pe vedetă a fost surprins în imagini tulburătoare. Comportamentul tânărului a ridicat multe semne de întrebare. La un moment dat, bărbatul s-a ridicat și a mers puțin mai încolo de locul în care se afla Margherita și a început să ridice din brațe și să vorbească singur. În direcția în care vorbea, nu se afla nici măcar o persoană.

Sursă foto: SpyNews

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate