Bombă! Roxana de la Puterea Dragostei, cerută în căsătorie! Vezi cine i-a făcut propunerea incendiară! EXCLUSIV!

Roxana de la Puterea Dragostei, cerută în căsătorie! Vezi cine i-a făcut propunerea incendiară!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Roxana de la Puterea Dragostei a avut o perioadă tumultuoasă din punct de vedere amoros. După ce s-a despărţit de Andy, în urma sărutului cu un tânăr grec, în camera roşie, protagonista noastră şi-a dat seama că îl vrea neapărat pe fostul iubit înapoi.

Citeste si: Andy a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Simina! "Asta știam doar noi!"- Ce au făcut cei doi concurenți de la Puterea Dragostei când nimeni nu i-a văzut: "Jador era acasă"

A plâns, şi-a cerut iertare, a mai şi răbufnit, dar Andy nu s-a lăsat înduplecat, ba mai mult i-a rugat pe concurenţi să-l voteze să iasă din casă. Mama lui are, se pare, probleme de sănătate, iar fiul şi-a dorit să fie lângă ea.

Ei bine, chiar dacă pare că Roxana nu mai are nicio şansă să-l înduplece pe Andy, orgoliul ei este "gâdilat", totuşi, de sutele de mesaje laudative pe care le primeşte pe instagram unde are o comunitate de mai bine de 170.000 de prieteni.

O sumedenie de bărbaţi îi spun că ar face orice pentru a-i intra în graţii. Ba chiar unii admiratori îi trimit şi "declaraţiile de avere" sperând că o vor impresiona pe frumoasa şatenă.

Roxana de la Puterea Dragostei, cerută în căsătorie! "Nu trebuie să mai munceşti nicio zi în viaţa ta"

Recent, un fan înrăit al Roxanei a făcut pasul cel mare şi, fără să mai stea pe gânduri, a cerut-o de soţie pe concurenta de la Puterea Dragostei! Nu înainte de a-i spune însă tinerei că lângă el nu va fi nevoită să muncească niciodată.

"Nu încerc să te vrăjesc, îţi spun doar, sincer şi direct, că aş vrea să fii soţia mea. Nu trebuie să mai munceşti nicio zi în viaţa ta. Răspunde-mi dacă vrei să faci o nebunie frumoasă exact ca tine", scris un bărbat amorezat de Roxana.

Citeste si: Declaraţia ŞOC a lui Jador! "Este adevărat! M-am despărţit de Simina" Artistul spune care sunt adevăratele motive ale rupturii! EXCLUSIV!

Acesta nu este însă singurul tip de propunere de pe instagram-ul fostei iubite a lui Andy. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a primit oferta de a se angaja la un studio de...videochat. Trebuie să menţionăm că, până în acest moment, tânăra a ignorat ambele întrebări.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate