Bombă! Simina și Ricardo de la Puterea Dragostei trebuiau să fie la o altă emisiune

 Simina și Ricardo, foștii concurenți de la Puterea Dragostei, se cunoșteau dinainte de a ajunge în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Pentru Simina și Ricardo participarea la Puterea dragostei a fost cu noroc. Astăzi, Simina este căsătorită și mama unui băiețel de 7 luni, iar Ricardo trăiește o frumoasă poveste de iubire  cu Deea, o tânără pe care a cunoscut-o tot în emisiune.


In articol:

Puțini sunt cei care își mai amintesc faptul că Simina și Ricardo au povestit că se cunoșteau dinainte de a ajunge la Puterea dragostei: amândoi sunt din Timșoara și erau chiar prieteni.

Acum însă, într-un live pentru pagina de Facebook WOWbiz.ro, Simina a mărturisit că nu doar că îl cunoaștea pe Ricardo, dar ea l-a înscris la emisiune.  

Citeste si: Ricardo și Deea de la Puterea dragostei, decizie șoc pentru fanii lor la 6 luni după ce au plecat din emisiune

Citeste si: Bombă în mass-media din România! A fost dat afară după 37 de ani. Conflict de interese? - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Simina si Ricardo dinainte de emisiune
Una din pozele in care Simina si Ricardo apareau impreuna inainte de emisiune

Simina l-a înscris pe Ricardo la Puterea Dragostei

”Ricardo a ajuns la Puterea Dragostei datorită mie, eu l-am înscris. Am aflat de emisiune de la un băiat, care e și el cunoscut. El m-a sfătuit să mă înscriu. Eu cu Ricardo lucram împreună, eram prieteni de un an și ceva. I-am spus că m-am înscris și i-am propus și lui. Inițial a spus că-i e rușine să meargă acolo. Însă, eu l-am înscris”, a povestit acum Simina. Și totuși, Ricardo a ajuns înaintea ei în emisiune. ”Am fost sunată de două ori, dar nu am putut să mă duc din cauza serviciului. A treia oară când am fost sunată, Ricardo fusese deja și mi-a spus că o să-mi placă, și m-am dus”, a mai spus Simina.

Citeste si: Alex Zănoagă, despre relația pe care o are acum cu Jador. Nimeni nu se aștepta la asta

Citeste si: Alex Zănoagă, despre relația pe care o are acum cu Jador. Nimeni nu se aștepta la asta

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a povestit și că ei se înscriseseră și la o altă emisiune. ”Eu l-am înscris și pe el. Și ne-am înscris și la altă emisiune de la un alt post tv”, a afirmat Simina.

Când Simina și Ricardo s-au întâlnit la Puterea Dragostei au fost mai multe discuții legate de relația lor de dinainte de emisiune, mai ales după ce au apărut și câteva imagini cu ei împreună într-un club din Timișoara. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Află dacă ai energii negative în casa ta, dar și cum poți scăpa de ele. Tot ceea ce îți trebuie în acest sens este un pahar cu apă

Se întâmplă mâine, 2 decembrie! Iese lumea în stradă. Sute de români declanșează protestul

Rețetă: Cea mai bună negresă de post! Se prepară extrem de simplu. Care e ingredientul secret care o face atât de bună?

Simina de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant după ce Ștefania a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei: "Frumoasa noastră..."

Jador, întâlnire cu Simina de la Puterea dragostei! Cei doi au petrecut în același club, sâmbătă seara

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies