Bombă! Simina și Ricardo de la Puterea Dragostei trebuiau să fie la o altă emisiune

 Simina și Ricardo, foștii concurenți de la Puterea Dragostei, se cunoșteau dinainte de a ajunge în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

 Simina și Ricardo, foștii concurenți de la Puterea Dragostei, se cunoșteau dinainte de a ajunge în emisiune.

Pentru Simina și Ricardo participarea la Puterea dragostei a fost cu noroc. Astăzi, Simina este căsătorită și mama unui băiețel de 7 luni, iar Ricardo trăiește o frumoasă poveste de iubire  cu Deea, o tânără pe care a cunoscut-o tot în emisiune.


In articol:

Puțini sunt cei care își mai amintesc faptul că Simina și Ricardo au povestit că se cunoșteau dinainte de a ajunge la Puterea dragostei: amândoi sunt din Timșoara și erau chiar prieteni.

Acum însă, într-un live pentru pagina de Facebook WOWbiz.ro, Simina a mărturisit că nu doar că îl cunoaștea pe Ricardo, dar ea l-a înscris la emisiune.  

Citeste si: Ricardo și Deea de la Puterea dragostei, decizie șoc pentru fanii lor la 6 luni după ce au plecat din emisiune

Citeste si: Hitler trăieşte în Africa! Primele declaraţii ale sale fac ocolul planetei chiar acum - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Simina si Ricardo dinainte de emisiune
Una din pozele in care Simina si Ricardo apareau impreuna inainte de emisiune

Simina l-a înscris pe Ricardo la Puterea Dragostei

”Ricardo a ajuns la Puterea Dragostei datorită mie, eu l-am înscris. Am aflat de emisiune de la un băiat, care e și el cunoscut. El m-a sfătuit să mă înscriu. Eu cu Ricardo lucram împreună, eram prieteni de un an și ceva. I-am spus că m-am înscris și i-am propus și lui. Inițial a spus că-i e rușine să meargă acolo. Însă, eu l-am înscris”, a povestit acum Simina. Și totuși, Ricardo a ajuns înaintea ei în emisiune. ”Am fost sunată de două ori, dar nu am putut să mă duc din cauza serviciului. A treia oară când am fost sunată, Ricardo fusese deja și mi-a spus că o să-mi placă, și m-am dus”, a mai spus Simina.

Citeste si: Alex Zănoagă, despre relația pe care o are acum cu Jador. Nimeni nu se aștepta la asta

Citeste si: Alex Zănoagă, despre relația pe care o are acum cu Jador. Nimeni nu se aștepta la asta

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a povestit și că ei se înscriseseră și la o altă emisiune. ”Eu l-am înscris și pe el. Și ne-am înscris și la altă emisiune de la un alt post tv”, a afirmat Simina.

Când Simina și Ricardo s-au întâlnit la Puterea Dragostei au fost mai multe discuții legate de relația lor de dinainte de emisiune, mai ales după ce au apărut și câteva imagini cu ei împreună într-un club din Timișoara. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

România a dat marea lovitură! Am luat fața tuturor. Premieră absolută pentru țara noastră

Se schimbă totul! Cine a câștigat Ferma 2020! Surpriză este una imensă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea Pro Tv

Simina de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant după ce Ștefania a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei: "Frumoasa noastră..."

Jador, întâlnire cu Simina de la Puterea dragostei! Cei doi au petrecut în același club, sâmbătă seara

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies