Jador a avut parte de o SURPRIZĂ URIAŞĂ! Nici Salam, Adrian sau Vali Vijelie n-au primit un asemenea cadou! "Am fost extraordinar de fericit!" FOTO!

Jador a avut parte de o SURPRIZĂ URIAŞĂ! Nici Salam, Adrian sau Vali Vijelie n-au primit un asemenea cadou!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Emisiunea "Puterea Dragostei" este un adevărat fenomen în România. Participarea la acest show a transformat nişte tineri necunoscuţi sau la început de drum în showbiz în adevărate superstaruri autohtone.

Citeste si: Jador, PRIMUL mesaj pentru Simina şi Alex! Vezi ce spune cântăreţul despre noul cuplu de la Puterea Dragostei! "Capitol închis" EXCLUSIV!

Atât fetele cât şi băieţii pe care îi urmăriţi sau i-aţi urmărit cu drag la emisiune au sute de mii de susţinători, o mulţime de fan club-uri şi sute de pagini realizate de admiratori pe reţelele de socializare.

Şi nici nu mai are rost să vorbim despre conturile oficiale ale tinerilor... Putem doar să vă spunem că sunt invidiaţi chiar şi de influenceri cunoscuţi. Jador, de exemplu, este unul dintre cei mai îndrăgiţi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei şi totodată un artist de muzică de petrecere apreciat.

De câteva săptămâni, solistul are concerte pe bandă rulantă şi, deşi este novice în tagma lui, este cap de afiş la spectacolele cu colegi de breaslă mult mai vechi în domeniu.

Jador a avut parte de o SURPRIZĂ URIAŞĂ! "Nu aş fi crezut că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult"

Ei bine, nu mai este un secret pentru nimeni că Jador e din ce în ce mai popular, dar totuşi, nici el nu se aştepta la gestul incredibil pe care l-au făcut mai mulţi fani pentru el.

Câţiva tineri s-au întâlnit cu interpretul piesei "Mă torturează dorul tău" chiar de ziua artistului şi i-au făcut un cadou neaşteptat. I-au dăruit un tort spectaculos, dar şi un tablou de dimensiuni mari, cu chipul lui, pe care solistul a promis că-l va aşeza în dormitorul lui.

Citeste si: Jador conduce o maşină de lux! Uite cum l-au surprins paparazzii WOWbiz.ro! Ai mai văzut culoarea asta la vreun autoturism? FOTO EXCLUSIV!

"Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. De ziua mea, mi-au făcut o supersurpriză şi am fost extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentul respectiv, am o stare de euforie. A fost ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate