Doamne, cât a ajuns să câştige Jador după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei! Uite ce tarif are pentru un concert! EXCLUSIV!

Jador câştigă mii de euro pe săptămână! Uite ce tarif are pentru un concert!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Emisiunea "Puterea Dragostei" este un adevărat fenomen în România. Participarea la acest show a transformat nişte tineri necunoscuţi sau la început de drum în showbiz în adevărate superstaruri autohtone.

Atât fetele cât şi băieţii pe care îi urmăriţi sau i-aţi urmărit cu drag la emisiune au sute de mii de susţinători, o mulţime de fan club-uri şi sute de pagini realizate de admiratori pe reţelele de socializare.

Jador câştigă mii de euro pe săptămână! Artistul are mai bine de 10 spectacole pe lună! 

Citeste si: Jador a avut parte de o SURPRIZĂ URIAŞĂ! Nici Salam, Adrian sau Vali Vijelie n-au primit un asemenea cadou! "Am fost extraordinar de fericit!" FOTO!

Şi nici nu mai are rost să vorbim despre conturile oficiale ale tinerilor... Putem doar să vă spunem că sunt invidiaţi chiar şi de influenceri cunoscuţi. Jador, de exemplu, este unul dintre cei mai îndrăgiţi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei şi totodată un artist de muzică de petrecere apreciat.

De câteva săptămâni, solistul are concerte pe bandă rulantă şi, deşi este novice în tagma lui, este cap de afiş la spectacolele cu colegi de breaslă mult mai vechi în domeniu.

Citeste si: Cadoul fabulos pe care şi l-a făcut Jador de ziua lui! "Bijuteria" de bad boy costă în jur de 10.000 de euro! VIDEO!

Iar dacă vă întrebaţi cât câştigă Jador, să ştiţi că am aflat şi asta...Pentru un program de o oră şi jumătate, cu formaţia, tânărul de 24 de ani percepe un onorariu de aproape 4000 de euro, sumă din care rămâne cu mai bine de jumătate după ce plăteşte instrumentiştii. Doar luna aceasta, protagonistul a avut mai bine de 10 spectacole, din câte spun surse din anturajul lui, aşa că, faceţi dumneavoastră socoteala...

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P