Bote catre Bianca Dragusanu: „Daca acum vezi o poza cu tine, veche de 15 ani, intrebi la cine te uiti”

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu au avut un dialog de zile mari la „Vulturii de noapte”. Ce i-a spus creatorul de moda fostei sale iubite.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In aceasta seara, la „Vulturii de noapte”, telespectatorii vor avea ocazia sa ii vada in premiera, in acelasi platou de televiziune, pe Victor Slav si pe Bianca Dragusanu, dupa separarea acestora. Invitat in platou, se va afla si Catalin Botezatu, cel care i-a fost Biancai aproape in momente cheie, de-a lungul vietii.

Atat invitatii, cat si prezentatorii nu vor scapa de intrebari si remarci incomode, iar Bianca nu face exceptie. Insusi Catalin Botezatu o „pune la zid”, cu o constatare.

„Daca acum vezi o poza cu tine, veche de 15 ani, intrebi la cine te uiti”, i-a spus Catalin Botezatu Biancai Dragusanu, facand referire la transformarile prin care a trecut frumoasa vedeta in timpul scurs de la intrarea ei in atentia publica si pana astazi.

Ce raspuns ii da Bianca lui Bote

Citeste si: Ela Crăciun și-a donat ziua de naștere. Iată ce surpriză de neuitat i-a făcut unui băiețel sărac!

Citeste si: Bob Sinclar, concert la București, în deschiderea Festivalului Internațional al Luminii – Spotlight

Citeste si: Adelina Pestrițu mai are câteva luni până la nuntă, dar se află în impas! Ce a pățit după ce a ales deja locația și nașii


Cum ii va raspunde Bianca Dragusanu lui Bote si ce va avea aceasta de spus mai departe, veti putea afla urmarind editia incendiara din aceasta „Vulturii de noapte”, de la ora 23:00, la Kanal D.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate