Brazilianca lui Nuțu Cămătaru a făcut senzație la plajă! Claudia se apropie de 30 de ani dar arată beton

Brazilianca lui Nuțu Cămătaru a făcut senzație, weekendul acesta, la Mamaia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Cu toate că se apropie de 30 de ani și are o naștere la activ, Brazilianca lui Nuțu reușește să facă senzație atunci când apare la plajă. S-a întâmplat și weekendul trecut, atunci când Claudia și-a etalat corpul antrenat pe o plajă din nordul Constanței.

Brazilianca lui Nuțu Cămătaru a făcut senzație la plajă la 30 de ani! A lucrat ca dansatoare, în tinerețe

Claudia Balint, soția lui Nuțu Cămătaru, nu mai este chiar o tinerică, însă vârsta pare că a făcut-o și mai apetisantă, cel puțin dacă studiem fotografiile cu ea de pe litoral. Totuși, fiți convinși că nimeni nu-și permite să-i facă brunetei avansuri, mai ales că soțul Claudiei nu este un tip ușor de confundat. Nuțu Cămătaru este un nume de referință din istoria recentă a vieții interlope a Bucureștiului și chiar dacă nu mai este nici el un tinerel, a rămas la fel de respectat ca pe vremuri.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Cât despre Claudia, aceasta a lucrat în tinerețe ca dansatoare iar orele de antrenament din acea perioadă se văd și acum. Chiar dacă aceasta a devenit mămică cu ceva vreme în urmă, acest lucru abia dacă se observă. Nu degeaba i se spune ”Brazilianca”, ea păstrând și azi lookul ușor exotic.

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru e gravidă în 7 luni, dar pozează în costum de baie! Rebecca e în concediu la mare și își petrece timpul la plajă! FOTO

Citeste si: Imagini incendiare cu Loredana Chivu. Blondina și-a mărit bustul, în timpul pandemiei. Cum arată cu noile îmbunătățiri: „Am făcut două operații dificile ”

Citeste si: Diagnosticată și tratată pentru ceva, moartă din cauza COVID-19! Cazul halucinant al tinerei de 39 de ani decedată subit

Brazilianca lui Nuțu Cămătaru a făcut senzație la plajă la 30 de ani! Claudia, nelipsită de pe plajă

Nuțu Cămătaru și Claudia Brazilianca sunt deja obișnuiți ai plajelor de fițe din Mamaia. Ei au fost prezenți pe litoral aproape în fiecare weekend, de la începerea sezonului estival. De atlfel, Nuțu deține o vilă aproape de malul mării, la Constanța, însă în general acolo vine fosta lui soție și copiii lui cu aceasta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a blocat șoseaua! Cum s-a pozat Oana în stradă, desculță, așezată pe mașina de fițe a familiei!

Sile Cămătaru vorbește cu familia pe skype din pușcărie! Copiii și nepoții se uită din sufragerie la interlopul aflat în celulă! VIDEO

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a pozat răstignită ca Isus Hristos! Oana a pătimit pe „cruce” îmbrăcată în halat de mătase și încălțată cu pantofi cu toc! FOTO

Ce a construit Nuțu Cămătaru în curtea vilei sale! Vezi imagini cu reședința grandioasă a interlopului!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies