What' s Up are probleme de sănătate! Ce imaginea a publicat artistul: „Bine ai venit, 2020!”

După scandalul cu iubita lui, Alice Badea, lui What' s Up îi merge din ce în ce mai rău. A aflat că are probleme de sănătate.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

What' s Up

What’ s Up se confruntă, din păcate, cu prombleme de sănătate. Artistul a ajuns la spital și a aflat că suferă de dublă hernie de disc. A împărtășit vestea cu fanii de pe Instagram, apoi a șters imaginea.

What' s Up hernie

„#😂 Să fie un tatuaj?! NU, ESTE DOAR DUBLA MEA HERNIE DE DiSC😂
BiNE ai venit 2020!
p.s. Arată frumos ca tatuaj!”, este mesajul pe care îl scrisese What’ s Up.

Citeste si: Florin Zamfirescu îl susţine pe primarul care vrea să nu le dea alocaţii romilor cu mulţi copii: “Cei subvenționați stau sub plapume și procreează alți subvenționați, care se înmulțesc ca furnicile cele devoratoare de civilizații”

Familia insistă ca What’s Up să meargă la terapie, după scandalul violent cu iubita lui

What’s Up a ajuns în primele pagini ale presei în seara zilei de 9 decembrie. El a fost implicat într-un scandal violent cu iubita lui, Alice Badea, în apartamentul ei. Tânăra violonistă a sunat atunci la 112, iar cântărețul a fost arestat. Deși ea a refuzat să depună plângere împotriva cântărețului, el s-a ales cu dosar penal penal pentru ultraj și 60 de zile sub control judiciar pentru că a sărit la bătaie la polițiști și l-a mușcat de picior pe unul dintre ei.

Se pare că, după scandalul cu Alice Badea, lui What’s Up a început să-i meargă din ce în mai rău. Mai multe concerte pe care le avea programate în perioada sărbătorilor de iarnă i-au fost anulate. În plus, și familia și-a dat seama că are probleme de comportament și că trebuie să meargă la un terapeut.

„Dacă nu a mai avut concerte, Marius a stat cuminte de sărbători. A petrecut în sânul familiei. Aceștia încearcă să-l convingă să meargă la specialist ca să își trateze problemele”, a dezvăluit o persoană din anturajul cântărețului, pentru Cancan.

What' s Up

What’s Up cânta pe sume modeste înainte de scandalul cu iubita!

Culmea este că, în ultima perioadă, lui What’s Up îi merg lucrurile extrem de prost, mai ales pe plan profesional! Nici înainte de scandalul cu Alice Badea artistul nu se mai bucura de același succes ca atunci când a lansat hitul „Taxi”.

„Nimic nu se mai leagă! Nici măcar melodia pe care a scos-o, ca o continuare a hitului ”Taxi”, nu a reușit să îl readucă în prim-plan. Drept dovadă, comparativ cu alte vedete din lumea muzicală, Connect-R, Smiley sau Carla s Dreams, el nu prea era bine reumenarat. Concret, What’s Up cânta pe sume modeste înainte de scandalul cu iubita, în jur de 5.000 de euro, departe de cei menționați anterior care cer peste 10.000 de euro sau chiar 15.000 euro sau 20.000 de euro. Iar acum, cine știe câte contracte o fi pierdut”, au comentat persoane apropiate, pentru wowbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate