Brigitte Pastramă, bombă sexy la piscină! Uite ce i-a făcut soţului în văzul fetiţei ei ! E şocant, dar nu s-a putut abţine! | VIDEO EXCLUSIV

Brigitte şi Pastramă s-au giugiulit la piscină! Uite cum arată bruneta în costum de baie!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Zvonul că Brigitte şi Florin Pastramă s-ar fi certat chiar în pragul nunţii a făcut înconjurul presei însă imaginile realizate de paparazzii WOWbiz.ro atestă exact contrariul. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată şi simt nevoia să se atingă încontinuu.

Citeste si: Brigitte îl extenuează pe Florin Pastramă! Bruneta vrea să facă sex de trei ori pe zi: „Eu nu pot!”

fara descriere

Inclusiv în public după cum se observă în filmarea noastră! Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins în timp ce se relaxau la piscină şi trăgeau cu nesaţ dintr-o narghilea. Îndrăgostiţii au pasat furtunul de la unul la celălalt până când fosta soţie a lui Ilie Năstase a observat ceva nelalocul lui în părul actualului partener.

Brigitte şi Pastramă s-au giugiulit la piscină! Uite cum arată bruneta în costum de baie!

fara descriere

Probabil o cojiţă sau cine ştie...Imediat l-a tras lângă ea şi a început să caute alte elemente misterioase în podoaba capilară a lui Pastramă. După câteva zeci de secunde, satisfăcută de rezultatul "operaţiunii" desfăşurate, Brigitte şi-a mângâiat consortul, iar acesta i-a răspuns cu un zâmbet.

La toată scena a asistat, amuzată, şi fetiţa femeii de afaceri, dar doar în calitate de observator, lăsând adulţii să interacţioneze nestingheriţi.

Citeste si: Brigitte Pastramă, adevărul despre sacul cu bani pe care îl datorează! A arătat documentul

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate