Brigitte Pastramă își redeschide afacerea din 15 mai! Vedeta organizează evenimente pentru copii în locația ei FOTO

Lovită și ea de criza financiară generată de pandemie, Brigitte Pastramă nu vrea să rateze încheierea stării de urgență, așa că a anunțat deja că își redeschide afacerea.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Lovită și ea de criza financiară generată de pandemie, Brigitte Pastramă nu vrea să rateze încheierea stării de urgență, așa că a anunțat deja că își redeschide una dintre afaceri. Cum șaormeria a fost mai mult închisă, Brigitte s-a concentrat acum pe firma prin care organizează în locația ei evenimente pentru copii, firmă pe care o deține din 2014 și care, inițial, avea drept obiect de activitate ”servicii de curățare a clădirilor”.  

Citeste si: Prima declaratie a sotiei lui Ilie Nastase despre divort: "E decizia mea! Intr-o relatie, cand nu mai exista..."

Citeste si: Brigitte Pastramă, primele declarații despre sarcină: „Am hotărât, împreună cu Florin...”

Tocmai pentru a fi pregătită din vreme, Brigitte a postat deja pe contul ei și pe cel al membrilor familiei Pastramă oferta pentru familiile care își doresc o petrecere pentru copii începând cu 15 mai, prima zi de când se ridică restricțiile stabilite de autorități. ”Va asteptam din 15 mai!! Buna, trebuie sa aveti un minim de 10 copii si petrecerea dureaza 3 ore”, a anunțat Brigitte, care a postat și prețul plătit pentru participarea fiecărui copil, 130 de lei, dar și ce meniu sau facilități intră în acești bani.  

fara descriere

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Recent, Brigitte Pastramă și-a vândut vila de la Timișoara pentru o sumă apropiată de 200000 de euro. De actualitate pentru cei interesați ar mai fi restaurantul vedetei din Timișoara, moștenire din partea primului ei soț, Octavian Sfăt, care a fost scos la vânzare acum câteva luni pentru suma de 330.000 de euro.

“De vânzare spaţiu comercial (care a funcţionat ca restaurant de lux) în zona Fabrica de Bere Timişoara. Suprafata utilă este de 200 m2, incluzând bucătăria şi anexele. Are grup sanitar pentru clienţi şi separat, pentru personal. Curte interioară de 40 m2. Zona bucătăriei este placată în inox şi podea tarkett. De asemenea dispune de curent trifazic iar instalaţiile au fost refăcute şi clădirea renovată în totalitate. Salonul principal are şemineu deschis, funcţional, iar pe întreaga suprafaţă este parchet din lemn masiv aflat în condiţii excelente.  Clădirea este poziţionata pe colţ, fiind foarte vizibilă. Locaţia se vinde nemobilată. S-au făcut demersuri pentru transformare în Spatiu cu altă Destinaţie. Preţ negociabil 330.000 euro.”, se scria în anunț.

În dorința de a face urgent rost de lichidități, Brigitte Pastramă a anunțat recent și că scoate la închiriat, pe minimum 6 luni, apartamentul de lux pe care-l deține într-un complex din Mamaia și pe care fostul manechin solicită 1500 de euro pe lună. 

fara descriere

 

-

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate