Brigitte Pastramă, primele declarații despre sarcină: „Am hotărât, împreună cu Florin...”

Brigitte face primele declarații despre sarcină, după ce, luni, 4 mai, a dat de înțeles, în direct, că ar fi rămas însărcinată

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Brigitte Pastramă, primele declarații despre sarcină: „Am hotărât, împreună cu Florin...”


In articol:

După ce în urmă cu o zi Brigitte și Florin Pastramă făceau afirmații la o emisiune tv potrivit cărora vedeta ar fi însărcinată, după lungi chinuri, aceasta a venit și cu primele declarații despre presupusa sarcină. De data aceasta, soția lui Pastramă a fost ceva mai rezervată în ceea ce privește acest subiect.

Brigitte și Pastramă au dat de înțeles, luni, 4 mai, în direct, că visul cel mai mare li s-a îndeplinit și urmează să devină părinți. Florin, mai entuziasmat ca niciodată, a spus și că „ne vedem la botez”. 

Brigitte, primele declarații despre sarcină

Contactată de reporteri unui post de televiziune, Brigitte Pastramă a spus că, momentan, preferă să fie cât mai discretă în ceea ce privește acest subiect și să nu se arunce în afirmații, mai ales după ce a pierdut o sarcină asistată în urmă cu câteva luni. Totodată, fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit că este o persoană superstițioasă.

„Am hotărât împreună cu Florin ca în momentul în care voi fi însărcinată, când va fi să fie, să fie doar al nostru. Să nu ne grăbim să facem afirmații, pentru ca sunt superstițioasă.

Brigitte Pastramă, primele declarații despre sarcină: „Am hotărât, împreună cu Florin...”

Citeste si: Ghiță a băgat fitile în triunghiul amoros al momentului?! ”Elena se dă pe lângă Iancu. Seamană cu un fost de al ei”!

Citeste si: Un fals medic ginecolog "consulta" femeile prin camera de la telefon, apoi le șantaja

Citeste si: Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății: “Nu toți pacienții raportați au murit efectiv din cauza coronavirusului”

Știți foarte bine ce am pățit data trecută că am pierdut sarcina și dacă va fi, va fi un moment numai al nostru. Și veți afla și voi bineînțeles.

Dar deocamdată nu doresc să fac afirmații despre sarcină, nici nu am făcut, nici să infirm, dar va veni un moment în care vom anunța dacă va fi cazul”, a spus Brigitte Pastramă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate