Vedete

Brigitte, prima declaratie despre noua iubita lui Ilie Nastase! Stia totul despre relatia lor: "Stiam ca se intalnea cu ea in Constanta"

Brigitte Sfat stia de noua relatia a lui Ilie Nastase si nu ii porta deloc pica viitorului ei fost sot.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Brigitte este inca sotia lui Nastase, dar cei doi s-au impacat si s-au despartit de multe ori in ultima perioada si, in ciuda eforturilor de a salva casnicia, au ales sa o ia pe drumuri separate. Atat frumoasa bruneta, cat si tenismenul care i-a fost partener de viata in ultimii ani si-au facut noi relatii. 
 
Brigitte este intr-o relatie cu un tanar brunet alaturi de care se afla in vacanta in Turcia, iar Ilie o are alaturi pe Ioana, o femeie din Constanta care in urma cu ceva timp ii jura iubire vesnica lui Nick Radoi si voia sa devina sotia lui. 
 
Brigitte nu numai ca nu ii poarta pica viitorului ei fost sot, dar stia de relatia lui cu Ioana si nu isi doreste decat ca tenismenul sa fie fericit. 
 
„Este relaţia pe care o are de mai mult timp. Eu ştiam de relaţia asta. O cheamă Ioana. Noi de foarte mult timp nu mai avem vieţi. Noi nu aveam decât o relaţie de prietenie şi suntem pur şi simplu. Eu, bineînţeles, că ştiam despre ea, ştiam că e din Constanţa, ştiam că se întâlnea cu ea în Constanţa şi sunt fericită pentru el.
 
Acela era bagajul ei, nu are nicio legătură. Din ce ştiu, ei pleacă astăzi împreună într-o vacanţă, în Sardinia. Nu mi-a convenit atunci când a venit şi mi-a luat genţile, probabil să i le dea respectivei, asta nu mi-a plăcut, dar mi le-a dat oricum înapoi a doua zi. Ilie oricum este un om foarte potent şi cu siguranţă îşi permite să cumpere genţi la fel de scumpe şi pantofi şi actualei lui relaţii.
 
Ei pot să se mute împreună. În acea casă el stă de un an şi patru luni singur, eu am casa mea, eu stau singură. Probabil nu doreşte să îşi asume această relaţie până pe data de 26 septembrie, la divorţ. E normal să îşi refacă viaţa şi eu mă bucur pentru el şi oricum mi se pare că este o persoană, şi ea este o persoană matură care ştie ce îşi doreşte de la viaţă, mie mi se pare că se potrivesc.
 
Nu mi s-a părut ok atunci să îşi refacă viaţa cu una de două ori mai mică ca şi vârstă, de 24 de ani, pentru că nu vedeam niciun viitor. În schimb, mie mi se pare că sunt o pereche frumoasă.
 
Având în vedere că el este un domn, normal că nu doreşte să facă astfel de afirmaţii, dar dacă stăm să ne gândim, viaţa merge mai departe din orice punct de vedere. Eu îi doresc fericire, eu mă bucur dacă Ilie este fericit. Mă bucur pentru el” a povestit Brigitte Sfăt, pentru www.spynews.ro. 

Galerie foto