Brigitte Sfăt, nedespărțită de inelul de logodnă de la Florin Pastramă! Cât a costat bijuteria cu un diamant uriaș

Brigitte Sfăt se va căsători cu Florin Pastramă. Frumoasa brunetă a primit inelul de logodnă de la iubitul său și cei doi și-au ales de curând și verighetele.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

In articol:

Brigitte a fost surprinsă în timp ce era într-unul dintre ce mai luxoase magazine de bijuterii din Capitală. Aceasta a venit însoțită de iubit pentru a-și alege verighetele și a face relația oficială.

Citeste si: Florin Pastramă, scandal cu milionarul Dan Nicorescu! Afaceristul a chemat poliția! Imagini incredibile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: În dublu rol și cu imagine super sexy, ANTONIA lansează single-ul și videoclipul „Touch Me”

Citeste si: Brigitte Sfăt, adevărul despre relaţia tensionată cu Cătălin Moroşanu şi Otniela

Brigitte și-a luat imediat inelul de logodnă, unul spectaculos, cu diamant, care se vede perfect pe degetul ei. La fel va fi și verigheta”, au dezvăluit persoane de la fața locului.

Mai mult, de când l-a primit, Brigitte nu se mai desparte de inelul de logodnă care simbolizează iubirea ei și a lui Florin Pastramă. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat lui Jorje, pentru vlogul acestuia, Brigitte Sfăt, viitoare Pastramă, a avut grijă, ca în fiecare moment al filmării, nijuteria de pe inelarul ei să fie vizibilă.

 

 În altă ordine de idei, se pare că pentru a-i dovedi lui Brigitte Sfăt că chiar o iubește, Florin Pastramă a ”spart” o sumă uriașă de bani pentru inelul de logodnă pe care i l-a pus pe deget. Mai exact, susțin sursele noastre, fostul logodnic al Ralucăi Podea a scos din portofel nu mai puțin de 3.000 de euro, doar pentru bijuteria care a anunțat oficializarea relației lor, iar verighetele pe care le vor purta, după nuntă, costă tot atât.

fara descriere

Cum a acceptat Brigitte să fie iubita lui Florin Pastramă

”Florin Pastramă va trece la penticostali pentru că Brigitte i-a spus clar că ea trebuie să se căsătorească cu el și în fața Domnului, că acelea sunt jurăm,intele la care ține ea. El a acceptat imediat, ar face orice pentru a o convinge pe Brigitte să fie a lui”, ne-a spus o sursă din cadrul ”Ferma”. Cu toate acestea, spun sursele noastre, Florin Pastramă i-a acceptat condițiile Brigittei doar după ce a negociat și el ceva. Astfel, susțin sursele noastre, el își dorește enorm un copil, iar Brigitte, credincioasă din fire, a căzut de acord cu ideea, chiar dacă el i-a explicat și că o vor putea face doar prin inseminare artificială, lucru pe care femeia, ajunsă la 42 de ani, l-a acceptat, mai ales pentru că poate deveni complicat.

Raluca Podea trebuia să se mărite cu Florin Pastramă, dar i-a dat papucii după ce l-a văzut la ”Ferma”

 

Din păcate pentru relația lor, comportamentul de la ”Ferma” pe care l-a avut logodnicul ei a adus după sine si destrămarea relației. ”Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Adică, el s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”, totuși. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva. E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva. Nu pot să spun, pentru că nu vorbesc urât în public, cum îl văd acum. Dar mi-a dovedit că nu e bărbat, că nu e ce vreau eu de la un bărbat... să se spele pe cap cu el, să se ducă să  își vadă de viața lui, să tragă de alte femei, pentru mine nu mai e cale de întoarcere... Nu ai cum tu, un nimeni, să faci așa ceva, să te comporți așa la un show la care trebuie să muncești, nu să te prostituezi... Mi-era milă și de fetele alea care trebuie să îl suporte...”, ne-a spus în exclusivitate, imediat după ce a văzut comportamentul lui Florin Pastramă de la ”Ferma”, Raluca Podea.

 

Cornel i-a dat papucii lui Brigitte Sfăt

Cornel a privit neputincios din fața televizorului cum cea care urma să-i devină soție a început să se apropie de Florin Pastramă. Chiar înainte de a vedea săruturile dintre cei doi, bărbatul s-a arătat revoltat de comportamentul brunetei, mai ales că el îi are momentan în grijă pe Robert și Sarah, cei doi copii ai ei. „Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”, a spus Cornel Oană potrivit Click, cu ceva timp în urmă, iar apoi a anunțat că s-a și mutat din casa ei și că nu mai vrea să audă de Brigitte Sfăt după ce i-a văzut comportamentul față de actualul ei iubit, Florin Pastramă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate