Brigitte Sfăt, adevărul despre relaţia tensionată cu Cătălin Moroşanu şi Otniela

Brigitte Sfăt şi-a făcut prieteni în emisiunea de supravieţuire, dar şi duşmani.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Brigitte Sfăt l-a cunoscut, la fermă, pe Florin Pastramă, cu care urmează să se şi căsătorească, dar s-a ales şi cu inamici. Bruneta a mărturisit că a decis să nu mai ţină legătura cu Otniela, iar pe Moroşanu l-a scos şi pe el de la suflet.

Brigitte, în relaţii tensionate cu Otniela şi Cătălin Moroşanu. Primele declaraţii

 

„Cu siguranţa voi rămâne în relații bune cu toţi „bandiţii”, în afara Otnielei. Pentru că au pus foarte mult suflet şi pentru că și ei îl iubesc pe Florin. Sunt familia mea prin adopţie. În fermă, am acţionat doar cu sufletul. Din momentul în care m-am îndrăgostit de Florin am votat doar ceea ce a votat şi el. Am fost alături de el şi l-am susţinut. Acest lucru a atras un „hate” mare de la ceilalţi „fermieri”. Lui Moroşanu, până în acel moment, i-am spălat hainele şi mi-am împărţit mâncarea cu el, pentru protecţie şi susţinere, dar în momentul în care m-am îndrăgostit de Florin, am încetat să mai fac aceste lucruri pentru Moroşanu, deoarece îl deranja pe Florin şi mi-am concentrat toată atenţia pe cel de care m-am îndrăgostit”, a spus Brigitte Sfăt pentru click.ro.

Citeste si: Scrisoarea unei femei către soacra ei a devenit virală! „Nu mă mai speria cu vizitele tale neanunţate, pentru că dată viitoare...”

Citeste si: Breaking news! Când va fi adus Radu Mazăre în țară! Se întâmplă mai repede decât credeai

Citeste si: Prima declaraţie a Andei Călin după ce s-a împăcat cu Liviu Vârciu: "Ne trăim viaţa în linişte"

Brigitte vorbeşte foarte frumos despre Florin Pastramă, bărbatul cu care a decis să se căsătorească în curând.

 

„Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul", a mai spus Brigitte Sfăt.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate