Brigitte, tratata ca o prințesă de soțul Pastramă! A povestit ce îi face în intimitate

Brigitte Sfăt, răsfățată de Florin Pastramă. Bruneta a dat detalii din intimitatea casei lor.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Brigitte Sfăt se laudă cu relația pe care o are cu soțul ei, Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt dezvăluie detalii din intimitatea relației ei cu proaspătul partener de viață. Bruneta mărturisește că Florin Pastramă este un soț foarte atent și grijuliu.

Brigitte, tratata ca o prințesă de soțul Pastramă! A povestit ce îi face în intimitate

”Mă răsfață, îmi face cafeaua, îmi face micul dejul. Pregătește apa, facem baie împreună. Eu îi masez capul, el îmi face masaj corporal. Sincer, ne cam răsfățăm. În afară când el conduce repede și mă stresează, în rest tot timpul mă răsfață”, a declarat Brigitte Sfăt pentru click.ro.

”O răsfăț mereu, îi pregătesc cafeaua, o bea cu zaharină”, a explicat și Florin Pastramă.

Florin Pastramă a dus-o pe Brigitte la cimitir să se reculeagă la mormântul tatălui său: „Ea mi-a readus fericirea în viața mea, fericire care a dispărut atunci când tu ai plecat” 

Florin Pastramă a dus-o pe Brigitte la cimitir, acolo unde odihneşte tatăl său.

Florin Pastramă a dus-o pe Brigitte la cimitir, după cum se poate vedea dintr-o fotografie postată de el. Cei doi au fost la locul de veci al tatălui lui Florin, de la cimitirul Reînvierea, care a murit în 2008.

Brigitte a îmbrăcat o ţinută sobră, bluză şi fustă de culoare neagră a adus un buchet cu flori, a aprins o lumânare şi a curăţat cu o pensulă lespedea de granit a mormântului.

Citeste si: Prima apariție publică a lui Florin Pastramă după ce a fost snopit în bătaie! Cum arată fața lui fără bandaje

Citeste si: Florin Pastrama a depus plângere împotriva celor care l-au bătut. Cine sunt atacatorii și de ce au recurs la acest gest

Citeste si: Mihai Bobonete a făcut un mişto crunt de Brigitte şi Florin Pastramă: „A zis: „Eu sunt cu Peștele, el e cu Vita! Jur că fix aşa a zis ea”

„Pentru că ești viu în sufletul meu, am hotărât ca această după-masă frumoasă de duminică să te vizitez și să îți povestesc, tăticul meu iubit, cât de mult m-a binecuvântat Domnul anul acesta, mai ales sufleteşte. Pentru că ea, Brigitte, mi-a readus fericirea în viața mea, fericire care a dispărut atunci când tu ai plecat”, a postat Florin Pastramă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate