Florin Pastrama a depus plângere împotriva celor care l-au bătut. Cine sunt atacatorii și de ce au recurs la acest gest

Florin Pastramă și soția lui Brigitte s-au dus la poliție pentru a depune plângere împotriva celor care l-au bătut. În urma altercației, Florin Pastramă s-a ales cu mai multe leziuni.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Florin Pastramă și Brigitte nu au vrut să facă niciun fel de declarație la ieșirea din secția de poliție, însă avocatul familiei Pastramă a explicat care ar fi fost motivul răfuielii.

Citeste si: Cele șapte femei care au murit în accidentul din Ialomița vor fi înmormântate astăzi. Slujba va fi oficiată de 50 de preoți

Citeste si: Mărturia șocantă a fiicei lui Aurel Preda care îl acuză pe Nicușor Iordan că a abuzat-o sexual. Cum s-a întâmplat totul

Citeste si: Gestul făcut de Aurelia Chiriță înainte de a muri în microbuzul din Ialomița. Mărturia emoționantă a soțului ei

Florin Pastrama a depus plângere împotriva celor care l-au bătut. Cine sunt atacatorii și de ce au recurs la acest gest

La mijloc ar fi vorba de o altrecație, iar martorii spun că Florin Patramă a încercat să îl lovească pe unul dintre agresori, dar s-a dezechilibrat și a căzut. 
"A avut o altercație. A vrut să cumpere un bun și respectivii care au avut bunul la bancă s-au suparat și l-au luat la bătaie pe Florin. E o executare. Și-au cumpărat o creanță de la un executor, s-au dus să vadă bunul cu topografii, să faca masuratori și respectivii s-au supărat. L au batut proprietarii, mă rog, foștii proprietari." , a declarat Lizeta Haralambie, avocatul şi, totodată, naşa de cununie a cuplului Brigitte Sfăt - Florin Pastramă.

fara descriere

Aseara poliția a oferit și prima reacție în acest caz. Oamenii legii au spus că au primit un apel prin care au fost anunțați că a avut loc o altercație în urma căreia un bărbat este lovit.
“Persoana vătămată a depus plângere, urmând a fi prezentat la INML. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a fost reacția autorităților.
Florin Pastramă prezintă mai multe leziuni, după ce ar fi fost bătut de două persoane de etnie romă în zona Fundeni din Capitală. De asemenea, are pantalonii ridicaţi la piciorul drept, semn că prezintă şi în acea zonă leziuni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate