Bunicul Luizei Melencu a publicat fotografii neștiute cu nepoata lui dispărută! FOTO EXCLUSIV

Cercetat și el în dosarul dispariției nepoatei sale, bunicul Luizei Melencu mai speră încă la un miracol în cazul Caracal.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cercetat și el în dosarul dispariției nepoatei sale, bunicul Luizei Melencu mai speră încă la un miracol în cazul Caracal. Încarcerat din iulie anul trecut pentru faptul că le-ar fi răpit, sechestrat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, criminalul Gheorghe Dincă și-a recunoscut inițial faptele, după care și-a asumat doar răpirea Alexandrei, negând vreo legătură cu Luiza, fata care dispăruse în aprilie 2019. 

Citeste si: Soția lui Gheorghe Dincă, în fața procurorilor DIICOT. Elena Dincă ar fi implicată într-un dosar de trafic de persoane

Citeste si: Familia Luizei Melencu, acuzată că a dezvăluit presei informații din rechizitoriul dosarului Caracal. Cine i-a ajutat

În așteptarea unei minuni care să-i aducă fata întreagă acasă, bunicul Luizei, cel care practic a crescut-o pe tânăra de 18 ani, se consolează uitându-se la pozele pe care le avea lui nepoata lui dragă. Bărbatul a publicat recent mai multe fotografii neștiute cu Luiza, inclusiv una cu ei doi stând împreună la un suc și-o bere, la terasa din sat. 

fara descriere

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate