Bunicul Luizei Melencu e sfâșiat de durere! Bărbatul postează fotografii cu nepoțelul Luizei: ”Vreau să mă cunoști, te rog, Luiza”

Familia Luizei Melencu speră în continuare ca fata lor să se întoarcă acasă, deși a trecut mai bine de un an de la dispariția adolescentei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Familia Luizei Melencu speră în continuare ca fata lor să se întoarcă acasă, deși a trecut mai bine de un an de la dispariția adolescentei. Cum nu mai apare nici o informație nouă în cazul Caracal, în care Gheorghe Dincă este considerat principalul suspect pentru răpirea și sechestrarea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, bunicul Luizei, Stelian, își face singur curaj și postează diverse mesaje emoționante. 

Citeste si: Când credeam că nu ne mai poate șoca nimic la cazul Caracal... Avocatul familiei Melencu: ”Din casa lui Dincă nu s-au luat amprente!” Procuror: ”Erau prea multe cârpe” | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cazul Caracal! Misterul dintelui din butoiul lui Dincă, nedeslușit nici azi! Dezvăluirile avocatei familiei Melencu

Recent, bunicul Luizei a postat câteva fotografii cu nepoțelul nou-născut al fetei, scriind în dreptul imaginilor un mesaj care ar fi adresat chiar de băiețel mătușii pe care nu a apucat să o cunoască. ”LUIZA, UNDE ESTI? NU VREI SA STAM DE VORBA? TE ROG, LUIZA” sau ”LUIZA, EU SUNT NEPOTELUL TAU, VREAU SA MA CUNOSTI, TE ROG, LUIZA”, sunt doar două astfel de mesaje emoționante publicate de bunicul Luizei Melencu. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate