Busu, primul interviu după infarctul suferit: "Nu-mi amintesc nimic. Am mers în culise şi căzut am fost"

Autor: A.N.C.
 
Florin Busuioc a făcut primele declaraţii după ce a suferit un infarct masiv în urmă cu două luni, la Craiova. Prezentatorul a fost internat la spitalul Fundeni timp de câteva săptămâni.
 
Busu susţine că nu îşi mai aminteşte mare lucru, însă e mai bine aşa, nimic nu-şi doreşte.
 
"Nu-mi mai aduc aminte nimic din ziua respectivă.
De dimineaţă am făcut ştirile de dimineaţă, am plecat de Craiova, am jucat, am terminat spectacolul, după mi s-a făcut rău şi înţeleg că regizorul m-a întrebat dacă mi-e bine. I-am cerut un calciu, mă simţeam slăbit, el mi-a zis să mergem la spital. M-am dus în cabina mea, am pus mâna pe scaun şi căzut am fost. Astea sunt povestirile lor, eu nu-mi aduc aminte. 
 
 
N-a fost nici un semn, cred că am fumat cam mult, toată perioada asta, nu mai fumez acum nu mai simt nevoia. Am fumat 40 de ani. A venit echipajul SMURD, a durat cam mult resuscitarea. După aceea a fost bine. A fost un atac de cord masiv, nu unul simplu. Acum eu nu mai ştiu ce s-a întâmplat, cum sau cum mi-am revenit. 
 

 

 
Nu-mi aduc aminte exact nici la spitalul din Bucureşti. Nici nu vreau, până la urmă dacă a fost să fie aşa, aşa a trebuit să se întâmple. Nety mi-a spus că a avut mare încredere pentru că ştia cât pot să duc, ştia că sunt luptător. 
 
Cred că o să am ceva mai multă grijă de mine, o să mă odihnesc. Asta cu odihna la mine n-a prea funcţionat, eram tot timpul în priză. Nu mi-e frică de moarte", a spus Florin Busuioc, într-o emisiune tv. 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ultima fotografie cu Ionel Lucian Şipoş în viaţă! Boala îl transfigurase

Fiica Adelinei Pestriţu, pentru prima oară într-o emisiune TV live! "Sunt şocată de mine, nu credeam niciodată că voi ajunge să am atâta răbdare"

Urmărire ca-n filme pe străzile din România! Fugarul a lovit cu maşina un poliţist - VIDEO

Răsturnare de situaţie. Elena Udrea şi Alina Bica NU vor fi eliberate! Ultimele informaţii despre cele două

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

Cel mai șocant episod din istoria tenisului. Cariera legendarei Monica Seles, stopată de un obsedat care a înjunghiat-o pe teren. Video

Urmărire ca-n filme pe străzile din România! Fugarul a lovit cu maşina un poliţist - VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies