Busu, primul interviu după infarctul suferit: "Nu-mi amintesc nimic. Am mers în culise şi căzut am fost"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Florin Busuioc a făcut primele declaraţii după ce a suferit un infarct masiv în urmă cu două luni, la Craiova. Prezentatorul a fost internat la spitalul Fundeni timp de câteva săptămâni.
 
Busu susţine că nu îşi mai aminteşte mare lucru, însă e mai bine aşa, nimic nu-şi doreşte.
 
"Nu-mi mai aduc aminte nimic din ziua respectivă.
De dimineaţă am făcut ştirile de dimineaţă, am plecat de Craiova, am jucat, am terminat spectacolul, după mi s-a făcut rău şi înţeleg că regizorul m-a întrebat dacă mi-e bine. I-am cerut un calciu, mă simţeam slăbit, el mi-a zis să mergem la spital. M-am dus în cabina mea, am pus mâna pe scaun şi căzut am fost. Astea sunt povestirile lor, eu nu-mi aduc aminte. 
 
 
N-a fost nici un semn, cred că am fumat cam mult, toată perioada asta, nu mai fumez acum nu mai simt nevoia. Am fumat 40 de ani. A venit echipajul SMURD, a durat cam mult resuscitarea. După aceea a fost bine. A fost un atac de cord masiv, nu unul simplu. Acum eu nu mai ştiu ce s-a întâmplat, cum sau cum mi-am revenit. 
 
 
Nu-mi aduc aminte exact nici la spitalul din Bucureşti.
Nici nu vreau, până la urmă dacă a fost să fie aşa, aşa a trebuit să se întâmple. Nety mi-a spus că a avut mare încredere pentru că ştia cât pot să duc, ştia că sunt luptător. 
 
Cred că o să am ceva mai multă grijă de mine, o să mă odihnesc. Asta cu odihna la mine n-a prea funcţionat, eram tot timpul în priză.
Nu mi-e frică de moarte", a spus Florin Busuioc, într-o emisiune tv. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ultima fotografie cu Ionel Lucian Şipoş în viaţă! Boala îl transfigurase

Fiica Adelinei Pestriţu, pentru prima oară într-o emisiune TV live! "Sunt şocată de mine, nu credeam niciodată că voi ajunge să am atâta răbdare"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Horoscop 23 ianuarie. O zodie dă de necaz sâmbătă: Ai probleme financiare şi personale

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

”Naționalizarea” platformelor și a rețelelor sociale. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies