Motivul cutremurător pentru care o mamă și-a ucis fiul de 9 ani! Ce le-a spus procurorilor

Ce le-a spus procurorilor femeia care și-a ucis băiețelul în vârstă de numai 9 ani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La o zi după ce un copil în vârstă de numai 9 ani a fost găsit fără suflare în casă, mama lui a fost arestată.

Vinovată pentru teribila crimă ar fi chiar mama sa, care l-a lăsat să agonizeze pe podea, iar ea a plecat de acasă. Băiatul a fost găsit, ore mai târziu, fără suflare, iar ce le-a spus anchetatorilor este greu de înțeles pentru oricine.

Citeste si: Șocant! Tânăr decapitat de tren în Arad, în timp ce se filma

Citeste si: Fratele lui Ștefan Rebeja, adolescentul electrocutat în Parcul Herăstrău, poză de pe patul de spital! Băiatul, internat într-o clinică din Belgia

Citeste si: Primul mesaj al primarului Gabriela Firea după externare: "Nu mor caii când vor câinii!"

Un apel la 112, sâmbătă, aproape de miezul nopţii, a trezit un cartier întreg din Cluj-Napoca, iar vestea că un copil este mort i-a îngrozit pe toți. După ce şi-ar fi lăsat copilul inconştient în apartament, femeia a plecat de acasă. Iubitul ei l-a descoperit pe băiat când s-a întors de la lucru şi a alertat Poliţia.

Chiar și anchetatorii au fost șocați când au ajuns la fața locului. În fața procurorilor, femeia a spus că l-a omorât pe băiețel pentru că s-a enervat.

Acum, asistenții maternali care l-au crescut pe băiețel și pe fratele său geamăn fac acuzații grave și susțin că mama copiilor era extrem de violentă și, cu toate acestea, autoritățile i-au înapoiat copiii ei.

 

Ce le-a spus criminala anchetatorilor


La întâlnirile de acomodare, femeia s-ar fi prezentat sub influența alcoolului, însă acum reprezentanţiii Protecţiei Copilului neagă acuzaţiile şi le reproşează asistenților maternali că nu au denunţat abuzurile.

Criminala le-a spus anchetatorilor că l-a ucis pe Luca de nervi, iar micuțul a fost bătut până la ultima suflare cu o coadă pe mătură.

La autopsie, medicii au stabilit că micuțul avea răni pe 80 la sută din suprafaţa corpului. Iar urme de violenţă au fost descoperite şi pe trupul fratelui geamăn.

„Spunea că-l iubește numai pe Cristian, pe care l-a crescut.”, a povestit, pentru Observator, asistenul Maternal.

În vizitele de reintegrare, reprezentanţii Direcţiei, asistenţi sociali şi psiholog nu au constatat disfuncţionalităţi în familie.”, a declarat și Alina Chioran, șef serviciu DGASPC Cluj.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate