Rareș Bogdan a început să plângă în direct la TV! Vestea morții Cristinei Țopescu l-a dărâmat

Rareș Bogdan a început să plângă în direct în momentul în care a aflat de moartea Cristinei Țopescu.

Cristina Țopescu
Autor: R.L.

In articol:

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu a murit singură în casă

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă și se bănuiește că ar fi decedat la sfârșitul anului trecut.

Jurnalista, fiica lui Cristian Țopescu, locuia singură într-o casă din Tunari.

Rareș Bogdan, un apropiat al Cristinei Țopescu, a izbucnit în plâns în direct. Vestea morții fostei prezentatoare de televiziune l-a dărâmat. Gâtuit de emoție și șocat de anunțul decesului bunei sale prietene, europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că ar fi trebuit să-și dea seama că ceva nu e în regulă din momentul în care nu a primit niciun mesaj de la Cristina Țopescu de Anul Nou.

Cristina Țopescu a murit. Rareș Bogdan a început să plângă în direct

„Îmi cer scuze dacă nu o să pot să zic foarte mult pentru că m-a lovit crunt vestea…

Cristina Țopescu a fost un om de o sensibilitate aparte. Pentru mine rămâne în minte această relație specială pe care a avut-o cu tatăl ei și după ce acesta s-a dus, a suferit foarte mult… Acum…

Citeste si: Ministrul Sănătății, mesaj dureros după moartea Cristinei Țopescu: „Până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit”

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Citeste si: Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

Citeste si: Momentul emoționant în care Cristina Țopescu își cere iertare de la tatăl ei în cadrul unui interviu: „Te rog să mă ierți, ticule”

Ultima oara când am vorbit spunea că vrea să-și ia o casă în Transilvania, la țară, să se mute. Ea iubea foarte mult natura, animalele, era o femeie frumoasă și inteligentă, sensibilitatea și bunătatea au fost principalele ei caracteristici.

Rareș Bogdan a plâns
Rareș Bogdan a plâns când a aflat de moartea Cristinei Țopescu

Pur și simplu mă gândesc că printre mesajele pe care le-am primit, pe 1 ianuarie, unul a lipsit și nu mi-am dat seama de ce. De obicei era atentă. Acum înțeleg…Îmi cer scuze, nu mai pot vorbi!”, a spus europarlamentatul Rareș Bogdan, gâtuit de emoție, la România TV.

Sanda Nicola, răvășită de moartea Cristinei Țopescu, a anunțat moartea a alți doi colegi! Toți trei s-au stins ieri: "Doamne, te rog, odihnește-i"

Sanda Nicola, prezentatoare TV, este răpusă de durere. În aceeași zi, ieri, a pierdut trei colegi, oameni de televiziune.

Sanda Nicola a publicat în mediul online un mesaj plin de durere, prin care anunță cum a primit cele trei vești triste.

"Ziua a început cu vestea că a murit prietenul nostru Bogdan Lupescu, marele om de reportaj. De ore bune căutam conexiuni de avioane să vedem cum putem ajunge la înmormântarea de miercuri. Începusem să scriu un text în memoria lui când am aflat că a murit și Andrei Nicolae Neagu. Buimacă, încercam să reiau ceea ce simțeam să pun în cuvinte despre moartea lui Bogdan și a lovit încă un trăsnet... Cristina Țopescu! Știu, moartea face parte din viață, e singura mare certitudine, dar tot e greu să o accepți când vine atât de aproape de tine. Doamne, te rog, odihnește-i!", este mesajul publicat de jurnalista de televiziune Sanda Nicola.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ministrul Sănătății, mesaj dureros după moartea Cristinei Țopescu: „Până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit”

Lucian Mîndruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

Momentul emoționant în care Cristina Țopescu își cere iertare de la tatăl ei în cadrul unui interviu: „Te rog să mă ierți, ticule”

Cum a murit Cristina Țopescu! Primele declarații ale anchetatorilor

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Cel mai șocant episod din istoria tenisului. Cariera legendarei Monica Seles, stopată de un obsedat care a înjunghiat-o pe teren. Video

Momentul emoționant în care Cristina Țopescu își cere iertare de la tatăl ei în cadrul unui interviu: „Te rog să mă ierți, ticule”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies