Călin Popescu Tăriceanu câştigă de 5 ori mai mult decât soţia sa! Politicianul i-a făcut cadou Loredanei două apartamente!

Actele demonstrează că Călin Popescu Tăriceanu câştigă de 5 ori mai mult decât soţia sa.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

E clar că Călin Popescu Tăriceanu câştigă de 5 ori mai mult decât soţia sa. Recent, preşedintele Senatului şi-a completat declaraţia de avere. La rubrica veniturilor, Tăriceanu a notat că a încasat 168.295 lei anual de la Parlament, adică 14.024 de lei pe lună. Veniturile soţiei sale, Loredana, au fost de 35.243 de lei (2.936 lei pe lună), de aproape cinci ori mai mici decât cele ale lui Tăriceanu. (vezi cum a rămas Tăriceanu corigent în liceu)

Citeste si: Ultima oră! Comisia Juridică a votat pentru ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu, mesaj incredibil după moartea lui Răzvan Ciobanu: "Vestea bună e că..."

Citeste si: Soţia lui Crin Antonescu are conturile pline! Vezi ce sumă uriaşă a strâns europarlamentarul Adina Vălean! DEZVĂLUIRI

Călin Popescu Tăriceanu câştigă de 5 ori mai mult decât soţia sa. Mai are 4 apartamente şi o casă

Soția lui Tăriceanu lucrează ca designer vestimentar în cadrul companiei Gimo Com SRL. În 2018, politicianul i-a donat Loredanei două apartamente pe care le moştenise de la mama sa în 2017. Unul are o valoare de 78.987 de euro, iar celălalt una de 103.992 de euro. Pe lângă acestea, Tăriceanu a mai trecut în declaraţia de avere patru apartamente, o casă de vacanţă şi două terenuri la Snagov.

fara descriere

Călin Popescu Tăriceanu câştigă de 5 ori mai mult decât soţia sa. Are peste 500.000 de euro în conturi şi fonduri de investiţii

Nu mai e un secret că Călin Popescu Tăriceanu câştigă de 5 ori mai mult decât soţia sa. Tot din declaraţia de avere reiese că, în conturi bancare şi fonduri de investiţii, cei doi au 542.000 de euro, la care se adaugă donaţiile pentru copii de la rude în valoare de 34.573 de euro, 14.365 de lei şi 1259 de dolari.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate