Cam cât de urâtă a fost Lolrelai, fata care l-a zăpăcit pe Mihai Bendeac? Transformare incredibilă cu zero operații estetice

Lolrelai, tânăra care i-a arătat sânii lui Mihai Bendeac la un show de televiziune, recunoaște că ”am fost urâtă”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

fara descriere

Ștefania Costache, frumoasa concurentă de la un show de televiziune care l-a impresionat pe Mihai Bendeac nu doar cu sânii săi spectaculoși dar și prin mintea sclipitoare, recunoaște că nu a fost mereu o fată frumoasă. ”Am fost urâtă”, recunoaște cinstit Lolrelai (numele sub care Ștefania este cunoscută în mediul online).

fara descriere
fara descriere

Pe blogul său, Lolrelai a postat o fotografie cu ea în perioada în care nu arăta deloc precum astăzi. Fata spune că a devenit frumoasă ”fără nici o intervenție chirurgicală” și a făcut-o doar ”cunoscându-mă mai bine”.

Lolrelai : ”Voi face mișto de mine”

fara descriere

”Mi-aș dori mult de tot ca oamenii să înțeleagă că nimeni nu e doar într-un fel și că un corp sexy nu exclude o minte sclipitoare. Că niște cuvinte vulgare nu exclud o inimă mare. Ca o tipa care pozează goală merge si in spitale îmbrăcată până in gât ajutandu-i pe alții.

Mi-aș dori să fim mai puțin răi și înainte să aruncăm cu noroi să îi dăm o șansă omului din fața noastră, să vrem să stim povestea înainte să criticăm. Da, probabil afișarea goliciunii mele provine și din frustrări. Frustrarea femeii urâte si fără încredere in ea.

fara descriere

Am fost urâtă și cunoscându-ma mai bine am devenit mai frumoasă fără nicio intervenție chirurgicala. Acum doar mă bucur de frumusețea mea pe care eu o vad și alții nu o constata.

Citeste si: Lolrelai, după ce a devenit virală cu apariția fierbinte în fața lui Mihai Bendeac! ”Afișarea goliciunii mele provine și din frustrări”

Citeste si: Bendeac a desființat-o pe Vulpița Veronica din Blăgești: „Așteptăm să vedem ce face la...”

Citeste si: Mihai Bendeac intervine în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. L-a făcut praf pe tânăr

Dacă merg mai departe voi fi tot eu într-o formă sau alta a mea. Voi face mișto tot de mine că mi se pare mai ok să râd de mine decât să îi critic pe alții”, a povestit Lolrelai pe blogul său.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate