Campioana olimpică la maraton a votat în SUA pentru alegerile prezidenţiale! Constantina Diţă s-a pozat cu buletinul în mână la secţia de votare din Colorado!

Constantina Diţă a votat în SUA pentru alegerile prezidenţiale din al doilea tur.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Constantina Diţă a votat în SUA pentru alegerile prezidenţiale, pentru că locuieşte în Boulder, Colorado, oraş în care a avut baza de antrenament mai mulţi ani de zile. Fosta atletă s-a dus la secţia de votare numărul 793, din Lakewood, Colorado. (citeşte totul despre turul doi al alegerilor)

Citeste si: Mesajul Gabrielei Firea în ziua alegerilor prezidențiale! ”Am votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi indiferent cărei categorii socio-profesionale aparţin”

Citeste si: Cu cine a venit Viorica Dăncilă la vot! Toți au rămas uimiți: ”Cine se scoală de dimineață ajunge departe, nu?”

Citeste si: Ce mesaj a trimis Traian Băsescu în ziua alegerilor prezidențiale 2019, turul II! "Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură”

Diţă s-a fotografiat cu buletinul în mână la intrarea în secţia de votare şi s-a întreţinut cu alţi români care au venit să voteze. Constantina a votat şi acum două săptămâni, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, la aceeaşi secţie din Lakewood.

fara descriere

Campioana olimpică la maraton a votat în SUA. Diţă a luat aurul la Olimpiada din 2008

Constantina Diţă are 49 de ani şi s-a retars din atlestism, după o carieră formidabilă, al cărei vârf îl reprezintă aurul olimpic la maraton la JO de la Beijing 2018, o performanţă unică în instoria atletismului românesc.

Constantina a mai câştigat un bronz la Mondialul de maraton, în 2005, un aur la Campionatul Mondial de semimaraton din 2005, un aur la Maratonul de la Chicago, tot în 2005, şi un bronz la Maratonul de la Londra, în 2007.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate